Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εκλογές από τη βάση το Μάιο σε ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ
Εκλογές από τη βάση το Μάιο σε ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ

Εκλογές από τη βάση το Μάιο σε ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ

Επιστολή του προς τα κομματικά στελέχη απέστειλε ο γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ Στέλιος Κονταδάκης αναφέροντας ως πιθανή διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος την 13η Μαΐου, κατά την οποία θα γίνουν αρχαιρεσίες για προέδρους και διοικήσεις και ΝΟΔΕ, με βάση τον νέο κανονισμό που ψηφίσθηκε στην τελευταία της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και που -μεταξύ άλλων- προβλέπει εκλογή προέδρων Νομαρχιακών Οργανώσεων από τη βάση.

Ο κ. Κονταδάκης εξηγεί πως τα μέλη για να έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι, οφείλουν να καταβάλουν την καθορισμένη ετήσια οικονομική συνδρομή για το έτος . Σε αντίθετη περίπτωση αποκλείονται από το δικαίωμά τους να συμμετάσχουν στη διαδικασία εκλογής των Οργάνων της Πανελλαδικής Οργάνωσης, είτε ως είτε ως για οποιοδήποτε αξίωμα ή θέση.

Στην επιστολή του ο γραμματέας Οργανωτικού διευκρινίζει πως:Όσα μέλη του Κόμματος έχουν καταβάλει ήδη την οικονομική συνδρομή του έτους και έχουν λάβει την κάρτα μέλους, έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.Όσοι δεν έχουν καταβάλει την οικονομική συνδρομή του έτους και δεν έχουν λάβει την κάρτα μέλους για το τρέχον έτος, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις επερχόμενες εκλογές του Κόμματος, δύνανται να υποβάλουν αίτηση για την κάρτα μέλους:

) έως τις 10.04.2018, εφόσον εξοφλήσουν το της οικονομικής συνδρομής με αντικαταβολή

β) έως τις 04.05.2018, εφόσον εξοφλήσουν το της οικονομικής συνδρομής ηλεκτρονικά, με την υποβολή της αίτησής τους.

Υπενθυμίζεται ότι, η ετήσια οικονομική συνδρομή για το έτος 2018 ανέρχεται στο ποσό των δώδεκα ευρώ (12,00€), ενώ υπάρχει η δυνατότητα καταβολής συνδρομής για δύο (2) έτη, συνολικού ύψους είκοσι δύο ευρώ (22,00 €) και για τρία (3) έτη, συνολικού ύψους τριάντα ευρώ (30,00 €).
Twe

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βελτιώνονται τα #γήπεδα Σούρπης, Ευξεινούπολης και Πλατάνου #γήπεδα #ΔήμοςΑλμυρού - https://t.co/LsV2nTL409 -

  • Στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν #πρέσβηςτουΑζερμπαϊτζάν - https://t.co/wjLHnSRgRy -

  • #φωτιά στη Βαρυμπόμπη #φωτιά - https://t.co/e7au2LEOw4 -

"Αλιεύοντας" την είδηση