Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Εκδήλωση του Ε.ΠΑ.Μ. Μαγνησίας για τα εθνικά θέματα
Εκδήλωση του Ε.ΠΑ.Μ. Μαγνησίας  για τα εθνικά θέματα

Εκδήλωση του Ε.ΠΑ.Μ. Μαγνησίας για τα εθνικά θέματα

 

Στις 24 Μαρτίου 2018 και ώρα 7:00 μ.μ. στην  αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΗΣΙΑΣ (Δημητριάδος 176), το Ε.ΠΑ.Μ Μαγνησίας διοργανώνει για τα κρίσιμα Εθνικά θέματα της πατρίδας , για τα οποία κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη, να ενημερώσει υπεύθυνα τους Έλληνες πολίτες, ώστε να αποκτήσουν πραγματική εικόνα των δεδομένων και να πράξουν ό,τι μπορούν.

Το Ε.ΠΑ.Μ. έχει καταγγείλει δημόσια την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας από το Μάρτιο του 2010 ,με τη Δανειακή Σύμβαση Διευκόλυνσης και πέραν της καταγγελίας, έχει ήδη καταθέσει και για εσχάτη προδοσία, την εξέλιξη της οποίας παρακολουθεί στενά και ενημερώνει με κάθε μέσο που διαθέτει τους Έλληνες πολίτες.

Σήμερα, μετά τη συστηματική και σκόπιμη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, την απαξίωση των ενόπλων δυνάμεων της χώρας ,με δραματική μείωση κονδυλίων, χωρίς προμήθεια νέων σύγχρονων οπλικών συστημάτων και τη συστηματική καταρράκωση ηθικού του έμψυχου δυναμικού, βρισκόμαστε για πρώτη φορά τα τελευταία 20 χρόνια σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, σε ό,τι αφορά την εθνική μας και την εδαφική μας ακεραιότητα.

Ο “καλός μας γείτονας”, , αναθεωρεί τη Συνθήκη της Λωζάννης δια των όπλων στη , «συμπονά τους καταπιεσμένους τούρκους της Δυτικής Θράκης», συμπαρίσταται στους «Μακεδόνες» των Σκοπίων ,που απειλούνται από τους Έλληνες, στηρίζει τα «αδέρφια του στη Αλβανία» και  «το αίτημα των Τσάμηδων που γενοκτόνησαν οι Έλληνες». Φυσικά η Κύπρος βρίσκεται ακόμη υπό στρατιωτική κατοχή και απειλείται με λεηλασία του ορυκτού της πλούτου ! Την ίδια ώρα, όχι μόνο δεν ασκείται το διεθνώς αναγνωρισμένο δικαίωμα της ς για επέκταση των χωρικών της υδάτων στο Αιγαίο, αλλά αυτό παραχωρείται στη και οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο, παραβιάζοντας κάθε έννοια δικαίου και απειλώντας με κάθε τρόπο.

Οι άβουλες ελληνικές κυβερνήσεις από το 2010 μέχρι και σήμερα, χωρίς τη στήριξη του λαού, ακολουθώντας κατευναστική πολιτική, ενθαρρύνουν όλους τους γείτονες να διεκδικούν ό,τι νομίζουν ότι χρειάζονται.

Για το Ε.ΠΑ.Μ., η ενημέρωση των πολιτών αποτελεί βασικό σκοπό και στόχο της ύπαρξής του διότι πιστεύει ότι η έγκυρη και ειλικρινής ενημέρωση των πολιτών στην εποχή της παραπληροφόρησης,  αποτελεί τον θεο λίθο για τη δημοκρατική – πατριωτική διακυβέρνηση που έχει ανάγκη ,περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η πατρίδα μας.

Παραμονή Εθνικής Γιορτής 25ης Μαρτίου, με 2 Έλληνες αξιωματικούς ομήρους στην Τουρκία εν καιρώ ς.

"Αλιεύοντας" την είδηση