Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ο Δημήτρης Κρεμαστινός
Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ο Δημήτρης Κρεμαστινός

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ο Δημήτρης Κρεμαστινός

Απεβίωσε ο Δημήτρης Κρεμαστινός μετά από μάχη με τον κορωνοϊό. Συλλυπητήριο μήνυμα ανήρτησε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης .

Ο πρώην υπουργός Υγείας, καθηγητής Ιατρικής και πολιτικός έφυγε από τη ζωή, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής.

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός νοσηλευόταν στον «Ευαγγελισμό» από τις 26 Μαρτίου.

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού ανήρτησε στο Twitter ο Βασίλης , τονίζοντας ότι «υπηρέτησε το χώρο της Υγείας με αξιοπρέπεια και αίσθημα ευθύνης».

Κυρ. Μητσοτάκης για Δ. Κρεμαστινό: O κόσμος της επιστήμης και της πολιτικής έχασαν σήμερα ένα επίλεκτο στέλεχός τους

«O κόσμος της επιστήμης και της πολιτικής έχασαν σήμερα ένα επίλεκτο στέλεχός τους», ανέφερε σε tweet του ο για το θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού.

«Στην μακρά διαδρομή του, ο Δημήτρης Κρεμαστινός άφησε ξεχωριστό αποτύπωμα αξιοπρέπειας, ευθύνης και αποτελεσματικότητας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του», γράφει στο μήνυμά του.

Συλλυπητήρια Ν. Δένδια για τον θάνατο του Δ. Κρεμαστινού

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Δημήτρη Κρεμαστινού εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος με ανάρτησή του στο twitter.

«Ο θάνατος του Δημήτρη Κρεμαστινού, ο οποίος υπηρέτησε με ευπρέπεια και προσήλωση την επιστήμη και την πολιτική, προκαλεί θλίψη σε όλους μας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και στο Κίνημα Αλλαγής», αναφέρει ο κ. Δένδιας.

Συλλυπητήρια της Φ. για τον θάνατο του Δ. Κρεμαστινού

Βαθιά θλίψη και ειλικρινή συλλυπητήρια για την απώλεια του αγαπημένου φίλου, Δημήτρη Κρεμαστινού, εξέφρασε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη .

«Ήταν “ο δικός μας γιατρός”. Δεν στάθηκε μόνο στο πλευρό του ιδρυτή μας Ανδρέα Παπανδρέου. Κέρδισε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των Ελλήνων, μέσα από τη συνεχή κοινωνική, επιστημονική και την ακαδημαϊκή του παρουσία, το διδακτικό και ερευνητικό του έργο, τη δράση του στις μεγαλύτερες καρδιολογικές της χώρας και τη θητεία του στο υπουργείο Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, όπου συνέβαλε στην ενίσχυση του ΕΣΥ», τονίζει, σε δήλωσή της, η κ. Γεννηματά.

Αναφερόμενη στο έργο του Δημήτρη Κρεμαστινού, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής επισημαίνει ότι το όνομά του συνδέθηκε με τη λειτουργία των σημαντικότερων καρδιολογικών κλινικών της χώρας, την ενίσχυση του ΕΚΑΒ, τη λειτουργία των αεροδιακομιδών, τη δημιουργία του ΟΚΑΝΑ, την εισαγωγή της τηλεϊατρικής, την αναμόρφωση του Ψυχιατρείου της Λέρου, την ίδρυση και στήριξη του Νοσοκομείου υ.

«Η απουσία του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην επιστήμη, στην παράταξή μας, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Δωδεκάνησα, που τον αγάπησαν και τον τίμησαν επί σειρά ετών. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα τον θυμόμαστε με αγάπη και σεβασμό. Ειλικρινή συλλυπητήρια στη Τζένη και τους οικείους του», σημειώνει η κ. Γεννηματά.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση