Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » «Δημοκρατική Ευθύνη» το κίνημα του Χάρη Θεοχάρη
«Δημοκρατική Ευθύνη» το κίνημα του Χάρη Θεοχάρη

«Δημοκρατική Ευθύνη» το κίνημα του Χάρη Θεοχάρη

Aλλη μία πολιτική κίνηση ιδρύεται στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς. Πρόκειται για τη , η συγκρότηση της οποίας θα ανακοινωθεί τη προσεχή Δευτέρα, 11 Ιουλίου, το βράδυ, στο Ίδρυμα Κακογιάννη, από τον ανέξαρτητο βουλευτή Χάρη Θεοχάρη και άλλους παράγοντες. Την πρωτοβουλία στηρίζει ο πρωην .

Όπως αναφέρουν στην ανοιχτή πρόσκληση-προσκλητήριο που απευθύνουν, κυρίως, σε νέους αλλά και επώνυμες προσωπικότητες, πήραν τη πρωτοβουλία «για να μην πέσει η νεολαία της δραματικής αυτής δεκαετίας της ς θερισμένη στο σύνορο της απόγνωσης και της ς».

Στο προσκλητήριο σημειώνεται ότι περισσότεροι από 1.500 ενεργοί από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό έχουν, ήδη, υπογράψει το κάλεσμα, ενώ 50 προσωπικότητες από όλους τους χώρους χαιρετίζουν την πρωτοβουλία για τη δημιουργία της κίνησης.

«Η χώρα μας βιώνει την επείγουσα πίεση του τώρα. Τώρα είναι η ώρα να γίνουν οι πραγματικές αλλαγές. Τώρα πρέπει να απαντήσουμε στις απ της ς. Γι' αυτό κι εμείς, απλοί από διάφορες περιοχές της χώρας, πολίτες με διαφορετικά επαγγέλματα και από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις και ηλικίες, δίνουμε το έναυσμα για να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας, για να βάλουμε τέλος στη συνεχιζόμενη κατάρρευση. Συγκροτούμε μία αυθεντικά νέα πολιτική κίνηση, με σκοπό την υπεράσπιση της Ελλάδας της δημιουργίας και της παρς, τη “Δημοκρατική Ευθύνη”», τονίζεται στο προσκλητήριο.

Στη προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή μετέχουν, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Γκιόκας, η Μαρία Ηλιοπούλου, ο Αλέξανδρος Κρομμύδας, ο Γιάννης Μητλιάγκας, ο Θωμάς Παπαλιάγκας, ο Ηλίας Πεντάζος, ο Κώστας Φασουλάκης και ο Γιάννης Χατζηγώγας.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση