Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Δημήτρης Καμμένος: Δεν παραδίδω την αντιπροεδρία της Βουλής
Δημήτρης Καμμένος: Δεν παραδίδω την αντιπροεδρία της Βουλής

Δημήτρης Καμμένος: Δεν παραδίδω την αντιπροεδρία της Βουλής

Δεν προτίθεται να παραδώσει την αροεδρία της Βουλής διαμήνυσε ο ανεξάρτητος, πλέον, ς, μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΕΛ.

Ο κ. Καμμένος, σε συνέντευξή του στον υποστήριξε πως διαγράφηκε επειδή ψήφισε όπως του υπαγόρευε η συνείδηση του, επιλογή που προστατεύεται από το Σύνταγμα, όπως σημείωσε, ενώ πρόσθεσε πως πριν την ψηφοφορία δεν είχε τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας.

«Δεν μπορεί να περιμένουν να πάω με το κοπάδι», υπογράμμισε ενώ απέρριψε τις καταγγελίες περί αποστασίας του, τονίζοντας πως δεν θα μπορούσε να αποστατήσει από την συνείδησή του. Ψήφισε κατά της ς έτσι ώστε να μην εξουσιοδοτήσει τον υπουργό Εξωτερικών, ίκο Κοτζιά να υπογράψει την Ελλάδας- .

Ο Δ. Καμμένος αμφισβήτησε εμμέσως τις καταγγελίες του προέδρου των ΑΝΕΛ και του Μεγάρου Μαξίμου για σενάρια αποστασίας και άσκησης πιέσεων σε βουλευτές της συμπολίτευσης, εξηγώντας πως όσο ήταν μέλος της ΚΟ των ΑΝΕΛ δεν άκουσε ποτέ συνάδελφό του να κάνει λόγο για απειλές οποιουδήποτε είδους, ενώ υποστήριξε πως αν κάποιος ς απειλείται θα πρέπει να προβεί σε καταγγελία στις αρχές και όχι να απευθύνεται στους δημοσιογράφους, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

Πηγή: kathimerini.gr
"Αλιεύοντας" την είδηση