Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Δημ. Καμμένος: Η κυβέρνηση έχει συνεννοηθεί να πέσει και να μην κυρώσει τη συμφωνία με τα Σκόπια
Δημ. Καμμένος: Η κυβέρνηση έχει συνεννοηθεί να πέσει και να μην κυρώσει τη συμφωνία με τα Σκόπια

Δημ. Καμμένος: Η κυβέρνηση έχει συνεννοηθεί να πέσει και να μην κυρώσει τη συμφωνία με τα Σκόπια

«Η έχει συνεννοηθεί ν πέσει κι να μην κυρώσει τη συμφωνία με τα », ανέφερε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος.

Το κόμμα που συγκυβερνά είπε ότι θα γίνουν εκλογές σε συνεννόηση με τον κ. Τσίπρα να μην ψηφιστεί και να μην κυρωθεί η στην Ελλαδα, άρα είναι εν δυνάμει άκυρη» υπογράμμισε ο κ. Καμμένος, μιλώντας στον και συνέχισε:

«Την Τετάρτη αναμένουμε από την Παμμακεδονική Ένωση Ελλάδας – ς μία τεκμηρίωση ιστορικών, που μου την έστειλε ο κ. Μιχαλόπουλος, βάση της οποίας, η σύμβαση μπορεί να κηρυχθεί άκυρη διότι πρέπει να κηρυχθεί πρώτα άκυρη η Σύμβαση του Βουκουρεστίου για να υπογραφεί αυτή που υπέγραψαν στις Πρέσπες. Θα έχουν πλήρη νομική και ιστορική τεκμηρίωση. Το λέω για να καταλάβουμε ότι δίνεται ένας , δεν είπα τυχαία ότι δεν έχει ισχύ η υπογραφή του κ. Κοτζιά, διότι η μας έχει συνεννοηθεί να πέσει και να μην την κυρώσει στην Ελλάδα και εσείς κάνετε τσάμπα δουλειά κ. Ζάεφ».

Παράλληλα σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ των ΑΝΕΛ, πριν την ψηφοφορία για την πρόταση μορφής κατά της κυβέρνησης, «από τον Πάνο Καμμένο ειπώθηκε η φράση: “θα κάνουμε εκλογές όποτε μας συμφέρει και σε συνεννόηση με τον κ. Τσίπρα”».

Πηγή: kathimerini.gr
"Αλιεύοντας" την είδηση