Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Διεγράφη ο Ευ. Αντώναρος από τη Νέα Δημοκρατία
Διεγράφη ο Ευ. Αντώναρος από τη Νέα Δημοκρατία

Διεγράφη ο Ευ. Αντώναρος από τη Νέα Δημοκρατία

Εκτός Nέας Δημοκρατίας τίθεται με του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Ευάγγελος Αντώναρος με αφορμή τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες μέρες, με τις οποίες ζητούσε την απομάκρυνση του Αδωνι Γεωργιάδη λόγω εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση .

Η ολιγόλογη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της .Δ, αναφέρει τα εξής: «Με του Προέδρου της έας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός τος».

Πηγές της ΝΔ έλεγαν ότι όπως έχει εξ' αρχής πει δημόσια ο επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς κουκούλες.

Με αυτό το δεδομένο, συνέχιζαν, «είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια να παίζουν προσωπικά παιχνίδια αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αντώναρος σε μια από τις αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο , εξαπέλυσε πυρά κατά του κ. Γεωργιάδη κάνοντας λόγο για «σεξιστή εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενο (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτό αρόεδρο»,  ο οποίος μάλιστα «αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κσθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης ς παράταξης».

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση