Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Χρυσή Αυγή: “ΟΧΙ” στα μνημόνια, “ΝΑΙ” στην Εθνική Ανεξαρτησία
Χρυσή Αυγή: “ΟΧΙ” στα μνημόνια, “ΝΑΙ” στην Εθνική Ανεξαρτησία

Χρυσή Αυγή: “ΟΧΙ” στα μνημόνια, “ΝΑΙ” στην Εθνική Ανεξαρτησία

Υπέρ της απόφασης της ς για διεξαγωγή δημοψηφίσματος τάχθηκε και ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή με χαρακτηριστική δήλωση αυτή του αρχηγού της ίκου Μιχαλολιάκου: “Η Χρυσή Αυγή δεν είναι δυνατόν παρά να είναι υπέρ του δημοψηφίσματος και σίγουρα κατά των προτάσεων των δανειστών”.

Όπως τόνισε ο αρχηγός της ίκος Μιχαλολιάκος, η Χρυσή Αυγή ήταν ανέκαθεν ενάντια στο μνημονιακό καθεστώς και τοιουτοτρόπως θα συνεχίσει να είναι, ενώ καλεί τους Έλληνες να αντισταθούν και να ψηφίσουν “ΟΧΙ” στα νέα, αιματηρά μέτρα των δανειστών και να υπερασπιστούν έτσι την εθνική μας ανεξαρτησία.

“Δεν έχετε δώσει όμως καμία εγγύηση ότι θα πάψουν τα μνημόνια. Και η παράταση που πήρατε τον Φεβρουάριο, μνημόνιο ήτανε. Αν δεν περιέχει το δημο καταγγελία της ς, θα είναι εθνικά απαράδεκτο. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι δυνατόν παρά να είναι υπέρ του δημοψηφίσματος και σίγουρα κατά των προτάσεων των δανειστών. Όμως το δημο είχε ήδη προαναγγελθεί. Ο λαός στις είχε ψηφίσει “όχι” στα μνημόνια. Χάσατε πολύτιμο χρόνο. Κάλιο αργά όμως παρά ποτέ. Εμείς θα συνεχίσουμε την ίδια γραμμή ενάντια σε κάθε μνημόνιο που κάνει την μας αποικία χρέους”.

Σε σχετική του στην Βουλή ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κοροϊδεύει τον λαό προσπαθώντας να αποκρύψει την αδυναμία και αποτυχία του να υλοποιήσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις, ενώ επίσης χαρακτήρισε “κίβδηλο” το ερώτημα του δημοψηφίσματος.

“Είστε υποκριτές, καταγγέλλουμε τη κυβέρνηση για την άθλια πολιτικής της. Λέμε ναι στην πρόταση που θα έχει την ευκαιρία ο ελληνικός λαός να πει όχι στους δανειστές, στους τοκογλύφους και στους εκβιαστές της χώρας. Ταυτόχρονα να πει όχι στη μνημονιακή πρόταση των 8 δις του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση