Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Μπουκώρος: “Καταστρέφει την οικονομία η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ”
Μπουκώρος: “Καταστρέφει την οικονομία η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ”

Μπουκώρος: “Καταστρέφει την οικονομία η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ”

Ο Βουλευτής Μαγνησίας έας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος με αφορμή τη διαθεσιμότητα 350 εργαζομένων της ΣΟΒΕΛ προέβη στην παρακάτω δήλωση κατηγορώντας ως καταστροφική την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΕΛ.

“Το εργοστάσιο της ΣΟΒΕΛ (πρώην Χαλυβουργία Αλμυρού) είναι μια βιομηχανική μονάδα, που από τη δεκαετία του 1970 ως σήμερα δίνει ζωή στην επαρχία Αλμυρού και σε ολόκληρο το νομό Μαγνησίας. Η είδηση της διαθεσιμότητας των 350 εργαζομένων της βιομηχανίας δημιουργεί μεγάλη ανησυχία στην τοπική κοινωνία και αποδεικνύει περίτρανα τα καταστροφικά αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Η συγκεκριμένη βιομηχανία, τα προηγούμενα πέντε χρόνια της κρίσης, κρατήθηκε όρθια, με το σύνολο σχεδόν του προσωπικού της να εργάζεται κανονικά και με ελάχιστες στις αποδοχές των εργαζομένων της. Η τελευταία οδυνηρή για την τοπική κοινωνία και οικονομία εξέλιξη έρχεται να αποδείξει ότι η κυβέρνηση , με την αλλοπρόσαλλη πολιτική της, μπορεί να διαλύσει ότι πιο υγιές και βιώσιμο έχει απομείνει.

Οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος, ως αντιπολίτευση, υπόσχονταν ανάπτυξη και της ανεργίας, σήμερα ως κυβέρνηση φέρνουν στον ελληνικό λαό βαθιά και αύξηση της ήδη υψηλής ανεργίας. Οι κεφαλαιακοί που οδηγούν ιστορικές και ακμάζουσες βιομηχανίες ακόμη και σε αδυναμία παραγγελίας πρώτων υλών, τα υφεσιακά , η οικονομική και πολιτική αβεβαιότητα οδηγούν την τοπική οικονομία στο ναδίρ.

Καλώ τους της Μαγνησίας να αναλογιστούν τη ζημιά που προκαλούν οι κυβερνώντες στον τόπο μας και να τους ανταμείψουν κατάλληλα όταν έρθει η ώρα. Επίσης απευθύνω έκκληση στη διοίκηση της βιομηχανίας να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα και να επανεξετάσει τις τελευταίες αποφάσεις της. Η Μαγνησία δεν αντέχει άλλες στρατιές ανέργων.

Τέλος, οι σημερινοί κυβερνώντες αποδεικνύονται επικίνδυνοι. Όσο γρηγορότερα φύγουν, τόσο καλύτερα για την και το λαό.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση