Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Μπακογιάννη:Η Βουλή έχει την ευρωπαϊκή πλειοψηφία να στηρίξει μια συμφωνία
Μπακογιάννη:Η Βουλή έχει την ευρωπαϊκή πλειοψηφία  να στηρίξει μια συμφωνία

Μπακογιάννη:Η Βουλή έχει την ευρωπαϊκή πλειοψηφία να στηρίξει μια συμφωνία

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το ότι η Ελληνική Βουλή έχει την ευρωπαϊκή πλειοψηφία να στηρίξει μια συμφωνία, μετέφεραν σήμερα στο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν – Κλοντ ιούνκερ οι της Νέας ς, Ντόρα Μπακογιάννη και Κωστής Χατζηδάκης.

Οι δύο βουλευτές της Ν.Δ. είχαν σήμερα 50 λεπτών με τον Ζ.Κ.ιούνκερ στην έδρα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες.

Μετά τη η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε τα εξής: «Μεταφέραμε το του προέδρου της ΝΔ, Β. Μεϊμαράκη ότι η ΝΔ είναι το βαθιά ευρωπαϊκό κόμμα που στήριξε την προοπτική της χώρας μέσα στην Ευρώπη και στην ευρωζώνη και βεβαιώνει ότι αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί και ότι αυτή η Βουλή έχει την ευρωπαϊκή πλειοψηφία να στηρίξει μια συμφωνία. Ελπίζω και εύχομαι η συμφωνία αυτή πράγματι να έρθει και οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης να είναι τέτοιες ώστε να μπορούν να οδηγήσουν στη λύση του προβλήματος και να μη πληρώσει ένας ολόκληρος λαός ερασιτεχνισμούς, ιδεοληψίες και εγωισμούς».

Από τη πλευρά του ο Κ. Χατζηδάκης δήλωσε ότι μετέφεραν στον κ. Γιούνκερ το μήνυμα ότι οι θυσίες των Ελλήνων τα τελευταία πέντε χρόνια δε πρέπει με κανένα τρόπο να πάνε χαμένες και πως η της Ελλάδας θα είναι και της Ευρώπης.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση