Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Από DJ στον ΟΑΣΑ μετακλητή στο γραφείο του Σπίρτζη
Από DJ στον ΟΑΣΑ μετακλητή στο γραφείο του Σπίρτζη

Από DJ στον ΟΑΣΑ μετακλητή στο γραφείο του Σπίρτζη

Προγωγή κι µάλιστα στο του υπουργού Υποδοµών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, παίρνει η άλλοτε «d.j.» του .

Η Βέρθα Ευθυµιάδου είχε απασχολήσει τον περασµένο Οκτώβριο τα Μέσα Μαζικής Ενηµέρωσης και όχι… µόνο, αφού είχε πάρει µε απευθείας ανάθεση τη µουσική επιµέλεια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, λαµβάνοντας παράλληλα αποδοχές της τάξεως των 3.900 ευρώ για το διάστηµα Οκτωβρίου – ∆εκεµβρίου .

Μερικούς µήνες αργότερα και συγκεκριµένα στις 10 Ιουλίου η κ. Ευθυµιάδου διορίζεται σε θέση µετακλητής υπαλλήλου στο πολιτικό του υπουργού Υποδοµών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη. Στο σηµείο αυτό αξίζει να τονίσουµε πως, σύµφωνα πάντα µε τα όσα αναγράφει η ίδια στο βιογραφικό της, είναι πιάνου και παιδαγωγός.

Οι σπουδές της δηλαδή περιορίζονται καθαρά σε ό,τι αφορά τη µουσική, ενώ για την επαγγελµατική της εµπειρία δεν υπάρχει σε άλλης ς προϋπηρεσία. Υπενθυµίζεται πως η Βέρθα Ευθυµιάδου είναι εκλεγµένο µέλος στην τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης.

Οπως σχολιάζουν στον Ελεύθερο Τύπο πηγές από τον , οι µουσικές επιλογές της επιµελήτριας είχαν δοθεί εντός χρονικών πλαισίων, αλλά τα προβλήµατα που αντιµετωπίζει ο Οργανισµός γενικότερα έφεραν σε δεύτερη µοίρα το συγκεκριµένο εγχείρηµα. Αποτέλεσµα αυτού, οχτώ µήνες µετά η µουσική να µην έχει ακουστεί ακόµα.

Πηγή: eleftherostypos.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση