Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Από DJ στον ΟΑΣΑ μετακλητή στο γραφείο του Σπίρτζη
Από DJ στον ΟΑΣΑ μετακλητή στο γραφείο του Σπίρτζη

Από DJ στον ΟΑΣΑ μετακλητή στο γραφείο του Σπίρτζη

Προαγωγή και µάλιστα στο γραφείο του υπουργού Υποδοµών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, παίρνει η άλλοτε «d.j.» του ΟΑΣΑ.

Η Βέρθα Ευθυµιάδου είχε απασχολήσει τον περασµένο Οκτώβριο τα Μέσα Μαζικής Ενηµέρωσης και όχι… µόνο, αφού είχε πάρει µε απευθείας ανάθεση τη µουσική επιµέλεια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, λαµβάνοντας παράλληλα αποδοχές της τάξεως των 3.900 ευρώ για το διάστηµα Οκτωβρίου – ∆εκεµβρίου 2016.

Μερικούς µήνες αργότερα και συγκεκριµένα στις 10 Ιουλίου η κ. Ευθυµιάδου διορίζεται σε θέση µετακλητής υπαλλήλου στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υποδοµών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη. Στο σηµείο αυτό αξίζει να τονίσουµε πως, σύµφωνα πάντα µε τα όσα αναγράφει η ίδια στο βιογραφικό της, είναι καθηγήτρια πιάνου και παιδαγωγός.

Οι σπουδές της δηλαδή περιορίζονται καθαρά σε ό,τι αφορά τη µουσική, ενώ για την επαγγελµατική της εµπειρία δεν υπάρχει σε άλλης ειδικότητας προϋπηρεσία. Υπενθυµίζεται πως η Βέρθα Ευθυµιάδου είναι εκλεγµένο µέλος στην τοπική οργάνωση του Πεντέλης.

Οπως σχολιάζουν στον Ελεύθερο Τύπο από τον ΟΑΣΑ, οι µουσικές επιλογές της επιµελήτριας είχαν δοθεί εντός χρονικών πλαισίων, αλλά τα προβλήµατα που αντιµετωπίζει ο Οργανισµός γενικότερα έφεραν σε δεύτερη µοίρα το συγκεκριµένο εγχείρηµα. Αποτέλεσµα αυτού, οχτώ µήνες µετά η µουσική να µην έχει ακουστεί ακόµα.

Πηγή: eleftherostypos.gr
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση