Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Απειλές Καμμένου για τη συγκυβέρνηση
Απειλές Καμμένου για τη συγκυβέρνηση

Απειλές Καμμένου για τη συγκυβέρνηση

Ο υπουργός Αμυνας, Πάνος επιτίθεται εκ νέου στον πρώην υπουργό Εξωτερικών, ίκο Κοτζιά μέσω του Τwitter.

Σε νέα του ανάρτηση, ο υπουργός Αμυνας αποκάλεσε ξανά «ολετήρα» τον κ. Κοτζιά, αλλά επιτέθηκε και στους «συνοδοιπόρους» του πρώην υπουργού Εξωτερικών. Ειδικότερα, απαντώντας σε σχόλιο δημοσιογράφου, ο κ. τόνισε:

«Είμαι σε πόλεμο από τότε που τράβηξα δικό μου δρόμο δύσκολο και δεν δέχτηκα τη Δ των μνημονίων και των Πλεύρηδων. Σε πόλεμο με τα συμφέροντα ακόμη και “μαφιόζικα”, δεν θα πάω ούτε από αδέσποτη ούτε θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του ολετήρα Κοτζιά. Το επέλεξαν…».

Της σημερινής επίθεσης έχει προηγηθεί ανάρτηση του κ. Καμμένου σε βάρος του πρώην υπουργού με αφορμή δηκτικές δηλώσεις του δεύτερου σχετικά  με την στάση του κυβερνητικού εταίρου. Στο χθεσινό του σχόλιο, ο υπουργός Αμυνας χρησιμοποίησε ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του κ. Κοτζιά, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει.

Παράλληλα, προειδοποίησε ότι δεν θα αποδεχτεί τετελεσμένα για το Εθνικό Θέμα.

«Κάνουν τραγικό σφάλμα όσοι νομίζουν ότι θα αποδεχτώ τετελεσμένα για το Εθνικό θέμα», τονίζει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προσθέτοντας ότι ο ίδιος και το κόμμα του δεν εκβιάζονται.

«Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος: ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΕΞΑΟΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. Ο ολετήρας της χς και της ς ομολόγησε ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΑΝΕΝΔΟΤΟ», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Νωρίτερα, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, σε συνέντευξή του στο Νews247, δήλωσε ότι «o κ. Καμμένος σταμάτησε να λέει ότι θα ρίξει την , όταν κατάλαβε ότι δε θα τον ακολουθήσουν πολλοί δικοί του». Τόνισε δε ότι «δε θέλει ενιαία τα Σκόπια ο κ. Καμμένος».

Η έρχεται λίγες μέρες πριν την καθοριστική συζήτηση στη Βουλή των Σκοπίων όπου η υπερψήφιση των συνταγματικών αλλαγών οδηγούν στην εκ των πραγμάτων κύρωση της ς των Πρεσπών.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση