Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Απάντηση Λαλιώτη στην οργάνωση πίσω από τον εμπρησμό της κατοικίας του

Απάντηση Λαλιώτη στην οργάνωση πίσω από τον εμπρησμό της κατοικίας του

Στην οργάνωση που ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρηστική επίθεση στην είσοδο της πολυκατοικίας απαντά με ανακοίνωσή του ο πρώην υπουργός Κώστας Λαλιώτης.

Ο κ. κάνει λόγο για ηθικούς αυτουργούς πίσω από την επίθεση καθώς και για «υποβολείς, εντολείς και καθοδηγητές, που συγκροτούν ένα σκοτεινό κύκλο ανθρώπων σε διατεταγμένη υπηρεσία, που υπαγορεύει και εκτελεί με μανιασμένο μίσος και τυφλό φανατισμό συμβόλαια στοχοποίησης, σπίλωσης, στιγματισμού και κατασυκοφάντησης, συμβόλαια απειλών, βίας, φωτιάς και τρομοκρατίας».

Επισημαίνει παράλληλα ότι η σημερινή παρέμβασή του, με τα στοιχεία και τις περιγραφές της, «αποσκοπεί να αποκαλύψει τα σχέδια και να ακυρώσει τα συμβόλαια τής εγκληματικής βίας αυτού του σκοτεινού κέντρου».

Ο πρώην υπουργός προσθέτει μάλιστα ότι «οι άθλιες αναφορές στη βδελυρή του σκοτεινού κύκλου για “διαπλοκή”, “διαφθορά” και “απληστία” δεν με αγγίζουν και δεν με αφορούν γιατί αυτές οι καταστάσεις ενδημούν αλλού και σε άλλους και σε καμία περίπτωση στην οικογένειά μου. Οι απειλές τους δεν με φοβίζουν, δεν με πτοούν».

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση