Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » ΑΝΕΛ: Καταψηφίζουμε τις Πρέσπες και αποσύρουμε τους υπουργούς από την κυβέρνηση
ΑΝΕΛ: Καταψηφίζουμε τις Πρέσπες και αποσύρουμε τους υπουργούς από την κυβέρνηση

ΑΝΕΛ: Καταψηφίζουμε τις Πρέσπες και αποσύρουμε τους υπουργούς από την κυβέρνηση

Εμμένουν οι Ανεξάρτητοι στη στάση τους να καταψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών και να αποσύρουν τους υπουργούς τους από την χωρίς ωστόσο να την ρίξουν.

Στη σημερινή, έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που συγκάλεσε ο πρόεδρος του κόμματος και Άμυνας, Πάνος , οι συμφώνησαν πως δεν θα ψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών.

Οι υπουργοί τους θα αποχωρήσουν από την προκαλώντας ανασχηματισμό ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες ο κυβερνητικός εταίρος δεν φέρεται διατεθειμένος να ρίξει την κυβέρνηση, αφού δεν θα στηρίξει το ενδεχόμενο πρότασης μομφής.

Οι διαφωνίες που υπάρχουν στο εσωτερικό – Θανάσης Παπαχριστόπουλος και Κώστας Κατσίκης εκφράζουν αντίθετες απόψεις – αναμένεται να απασχολήσουν την ΚΟ το επόμενο διάστημα.

Πάντως, πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Πάνος έθεσε εκ νέου ζήτημα κομματικής πειθαρχίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στα , η βουλή της πΔΜ αναμένεται να κυρώσει τη Συμφωνία στις 15 Ιανουαρίου κάτι που σημαίνει ότι εντός Φεβρουαρίου το ίδιο θα κληθεί να πράξει και το κοινοβούλιο.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση