Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » «Αναβρασμός» στους ευρωβουλευτές της ΝΔ με την εισήγηση Μεϊμαράκη για τον Δ. Παπαδημούλη
«Αναβρασμός» στους ευρωβουλευτές της ΝΔ με την εισήγηση Μεϊμαράκη για τον Δ. Παπαδημούλη

«Αναβρασμός» στους ευρωβουλευτές της ΝΔ με την εισήγηση Μεϊμαράκη για τον Δ. Παπαδημούλη

Ανστάτωση στις τάξεις των ευρωβουλευτών της ές Δημοκρατίας προκάλεσε η εισήγηση του επικεφαλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη, να ψηφιστεί ο Δημήτρης Παπαδημούλης, για μία από τις θέσεις αντιπροέδρων του Κοινοβουλίου.

Η συγκεκριμένη εισήγηση ήταν σε αντίθεση με την επίσημη θέση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος, αφού ο Μάνφρεντ Βέμπερ είχε φροντίσει στη λίστα που εξέδωσε, να μην συμπεριλαμβάνεται ο Έλληνας .

Ο Ευ. Μεϊμαράκης εισηγήθηκε να ψηφιστεί από τους ευρωβουλευτές της Δ ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ως Έλληνας, αφού το Ευρωπαϊκό Λαϊκό δεν είχε προτείνει Έλληνα αντιπρόεδρο. Η συγκεκριμένη εισήγηση προκάλεσε με ορισμέ ευρωβουλευτές της ΝΔ να βγαίνουν δημόσια στο και να δηλώνουν ότι δεν ψήφησαν τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν και ήμουν σαφής στην προηγούμενη ανάρτησή μου, δεν ψήφισα τον κύριο Παπαδημούλη. Συστηματικά και σκόπιμα προσβάλλει τη Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνησή μας», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η Ελίζα Βόζεμπεργκ.

«Δεν ψήφισα τον Δημήτρη Παπαδημούλη για Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. ΕΝΝΙΤΑΙ!!!», έγραψε με τη σειρά της η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση