Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » «Αναβρασμός» στους ευρωβουλευτές της ΝΔ με την εισήγηση Μεϊμαράκη για τον Δ. Παπαδημούλη
«Αναβρασμός» στους ευρωβουλευτές της ΝΔ με την εισήγηση Μεϊμαράκη για τον Δ. Παπαδημούλη

«Αναβρασμός» στους ευρωβουλευτές της ΝΔ με την εισήγηση Μεϊμαράκη για τον Δ. Παπαδημούλη

Αναστάτωση στις τάξεις των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η εισήγηση του επικεφαλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη, να ψηφιστεί ο Δημήτρης Παπαδημούλης, για μία από τις θέσεις αροέδρων του Κοινοβουλίου.

Η συγκεκριμένη εισήγηση ήταν σε αντίθεση με την επίσημη θέση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος, αφού ο Μάνφρεντ Βέμπερ είχε φροντίσει στη λίστα που εξέδωσε, να μην συμπεριλαμβάνεται ο Έλληνας ευρω.

Ο Ευ. εισηγήθηκε να ψηφιστεί από τους της ΝΔ ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ως Έλληνας, αφού το Ευρωπαϊκό δεν είχε προτείνει Έλληνα αρόεδρο. Η συγκεκριμένη εισήγηση προκάλεσε αντιδράσεις με ορισμέ ευρωβουλευτές της ΝΔ να βγαίνουν δημόσια στο twitter και να δηλώνουν ότι δεν ψήφησαν τον ευρω του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν και ήμουν σαφής στην προηγούμενη ανάρτησή μου, δεν ψήφισα τον κύριο Παπαδημούλη. Συστηματικά και σκόπιμα προσβάλλει τη και την κυβέρνησή μας», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η Ελίζα Βόζεμπεργκ.

«Δεν ψήφισα τον Δημήτρη Παπαδημούλη για Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. ΕΝΝΟΑΙ!!!», έγραψε με τη σειρά της η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Πηγή: kathimerini.gr
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση