Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Ανακοίνωση Ε.ΠΑ.Μ. κατά κυβέρνησης και νέου μνημονίου
Ανακοίνωση Ε.ΠΑ.Μ. κατά κυβέρνησης και νέου μνημονίου

Ανακοίνωση Ε.ΠΑ.Μ. κατά κυβέρνησης και νέου μνημονίου

Μέσω της παρακάτω ανακοίνωσης το Εννιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) εξέφρασε κατηγορηματικά την αντίθεσή του απέναντι στην παρούσα κυβέρνηση, καθώς και στην νέα μνημονιακή συμφωνία που αυτή ετοιμάζει.

“Στον δρόμο των προηγούμενων δοσιλογικών κυβερνήσεων και ενάντια στην λαϊκή ετυμηγορία του πρόσφατου δημοψηφίσματος κινείται κατηγορηματικά και απερίφραστα πλέον η παραπαίουσα .

Αντίθετα στην θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού και στο συμφέρον της πατρίδας, ενεργώντας πραξικοπηματικά και σφετεριζόμενη την λαϊκή κυριαρχία, η νέα κυβέρνηση προχώρησε σε προκαταρκτική κατάπτυστη συμφωνία περαιτέρω εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, στρώνοντας το χαλί για την ολοκληρωτική υποδούλωση της χς από τις πιο μαύρες δυνάμεις του νεοναζισμού που κυβερνούν την Ευρώπη.

Τα προαπαιτούμενα μέτρα που δεσμεύτηκε να νομοθετήσει η κυβέρνηση στις 15 και 22 Ιουλίου 2015 (επαναφέροντας τα πολυνομοσχέδια), έχουν ως στόχο την πλήρη κάμψη του ηθικού των ελλήνων πολιτών, φέρνοντας σε απόγνωση την ελληνική κοινωνία, για την επαίσχυντη παράδοση της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM) μηχανισμό ρευστοποίησης των κρατών, στο όνομα της βιωσιμότητας της ζώνης του .

Η κυβέρνηση αυτή «διέβη τον Ρουβίκωνα» φέρνοντας ακόμα ένα μνημόνιο γράφοντας το όνομά της στον μακρύ κατάλογο των δοσιλόγων και προδοτών, που στα 6 χρόνια των μνημονίων στην Ελλάδα παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία, σφετερίστηκαν την λαϊκή κυριαρχία και είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας σύμφωνα με το άρθρο 120 παρ. 3 του Συντάγματος σε συνδυασμό με το άρθρο 134 παρ. 2α του Ποινικού Κώδικα.

Το ΕΠΑΜ καταγγέλλει το διαρκές που συντελείται στην χώρα και δηλώνει ότι θα αντισταθεί με κάθε μέσο συατασσόμενο με τον ελληνικό λαό, στην επίθεση που δέχεται από ξένες εχθρικές δυνάμεις και την συνεργασία τους με την φερόμενη ως , που πλέον έχει αυταπόδεικτα συνθηκολογήσει και προδώσει την λαϊκή εντολή.

Το ΕΠΑΜ καλεί τον ελληνικό λαό να μην σκύψει το , και να ξαναπεί ΟΧΙ, αυτό το πατριωτικό και απελευθερωτικό ΟΧΙ του πρόσφατου δημοψηφίσματος.

Να εφαρμόσει άμεσα την ανυπακοή απέναντι σε κάθε νομοθετική πρωτοβουλία της συνεργαζόμενης με τους κατακτητές κυβέρνησης, όπως δικαιούται και υποχρεούται εναντίον όποιου επιχειρεί να καταλύσει το Σύνταγμα με τη βία (αρ. 120 §4).

Να συνταχτεί στο Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο για την ανατροπή του μαύρου μετώπου και την απελευθέρωση της πατρίδας.

Οργάνωση και αγώνας για Ελευθερία και Δημοκρατία.”

 

Το Εννιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο καλεί τους πολίτες σε “ανένδοτο αγώνα” και διαμαρτυρίας σήμερα και αύριο ώρα 7:00 μ.μ. στο Σύνταγμα και σε κάθε της χώρας.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση