Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Αγωγή κατά της Novartis κατέθεσε ο Αδωνις Γεωργιάδης
Αγωγή κατά της Novartis κατέθεσε ο Αδωνις Γεωργιάδης

Αγωγή κατά της Novartis κατέθεσε ο Αδωνις Γεωργιάδης

Δύο εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση ζητά από τη Novartis ο Αδωνις εωργιάδης με που κατέθεσε μέσω των δικηγόρων του Μιχάλη Δημητρακόπουλου και Αθανάσιου Πλεύρη.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Δ κατηγόρησε τη φαρμακοβιομηχανία ότι σιωπά στις κατηγορίες εναντίον του επιτρέποντας έτσι τον διασυρμό του με τρόπο πρωτοφανή. «Θα υπερασπιστώ μέχρι τέλους την τιμή και την υπόληψή μου» τόνισε.

Ο κ. εωργιάδης κατηγόρησε δε τη Novartis ότι «τα έχει “φτιάξει” με την ». «Επί δικής μου υπουργίας είχε ζημίες, επί Ξανθού – Πολάκη κέρδη… Μετά από ένα χρόνο δεν έχει κάνει διαχειριστικό έλεγχο για να δούμε αν έχει δώσει σε μένα 1 ευρώ;» διερωτήθηκε.

«Ή θα παρουσιάσει οποιοδήποτε στοιχείο η Novartis, ή δεν θα παρουσιάσει, και πιστεύω ότι το θα με δικαιώσει και θα πληρώσει. Οι συκοφάντες πρέπει να πληρώνουν κάποτε σε αυτή τη χώρα» σχολίασε.

Η μυστικότητα της διαδικασίας που λέει ότι σέβεται, δήλωσε ο βουλευτής της Δ, έχει παραβιαστεί. «Έπρεπε να βγει με θάρρος να δει και να πει αν της λείπουν λεφτά… Θα τη φέρω στο , ζητώ αποζημίωση 2 εκατ. ευρώ, θα δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα φυσικά» εξήγησε. «Δεν έχει εντοπιστεί απολύτως τίποτε ούτε σε μένα ούτε σε συνεργάτη μου» τόνισε κατηγορηματικά.

Σε ό,τι αφορά την Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, ο κ. Γεωργιάδης αρνήθηκε ότι προέκυψε κάποιο ποινικό αμα. «Δεν καξε πουθενά για το Ντυνάν και την υπόθεση των αρθροσκοπήσεων… Οι αρθροσκοπήσεις πληρώθηκαν επί Κουρουμπλή, Ξανθού και Πολάκη» ανέφερε μάλιστα.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση