Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Αδ. Γεωργιάδης: Eπιταχύνονται οι διαδικασίες για τα έργα στο Ελληνικό
Αδ. Γεωργιάδης: Eπιταχύνονται οι διαδικασίες για τα έργα στο Ελληνικό

Αδ. Γεωργιάδης: Eπιταχύνονται οι διαδικασίες για τα έργα στο Ελληνικό

Στις 7:34 έφτασε στο υπουργείο Ανάπτυξης Επενδύσεων και Επενδύσεων ο Άδωνις εωργιάδης ο οποίος μιλώντας σε δημοσιογράφους επανέλαβε την πρόσθεση της κυβέρνησης να επιταχύνει τις διαδικασίες για να ξεκινήσουν τα έργα στο Ελληνικό.

Ο πρόσθεσε ακόμη τα εξής «είναι η πρώτη μέρα δουλειάς. Δεν μπορούμε να αφήσουμε καμία μέρα να πάει χαμένη. Συνεχίζεται η ενημέρωση γιατί τα καθήκοντα είναι πολλά και πολυσύνθετα».

Όπως εξήγησε «προτεραιότητά μας είναι να δούμε τα έτοιμα από τους προηγούμενους και ποια από αυτά χρειάζεται να τα φέρουμε στη , δεν απαξιώνω το κανενός, και να ξεκολλήσουν οι μεγάλες επενδύσεις».

Σε ερώτηση για τη συνάντηση που είχε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Lamda Development Οδυσσέα Αθανασίου για την επένδυση στο Ελληνικό ο Ανάπτυξης δήλωσε ότι «είχε ενημέρωση για τα ακριβή στάδια προκειμένου να ξεκολλήσει η επένδυση. Είναι ένα ένα σύνθετο , επειδή, όμως, πιστεύω ότι ο Μητσοτάκης δείχνει προσωπικά ενδιαφέρον θα συντονίσει τα υπουργεία για να πάμε γρήγορα με την επένδυση στο Ελληνικό».

Mε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Lamda το πρώτο ραντεβού του Άδωνι εωργιάδη

Συμβολικό αλλά και ουσιαστικό ρόλο είχε το πρώτο ραντεβού του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Το πρώτο ραντεβού του κ. Γεωργιάδη ως υπουργού Επενδύσεων και Ανάττυξης, προγραμματίστηκε και πραγματοποιήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Lamda Development, Οδυσσέα Αθανασίου. Όπως αναφέρει ο υπουργός σε ανάρτησή του στο Twitter, «η πρώτη μου συνάντηση στο υπουργείο μου ήταν με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Lamda Development κ. Οδυσσέα Αθανασίου για να δούμε συνολικά όλες τις εκκρεμότητες για το Ελληνικό. Ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή αυτό το έργο να ξεμπλοκάρει και αυτό θα γίνει!».

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση