Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / 11 δημοσιογράφοι του καναλιού της Βουλής καταγγέλλουν τη Ζ. Κωνσταντοπούλου
11 δημοσιογράφοι του καναλιού της Βουλής καταγγέλλουν τη Ζ. Κωνσταντοπούλου

11 δημοσιογράφοι του καναλιού της Βουλής καταγγέλλουν τη Ζ. Κωνσταντοπούλου

Δημόσια έκκληση να αποκατασταθεί η ομαλότητα και να διαφυλαχθεί το κύρος του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής που, όπως καταγγέλλεται, έχουν πληγεί από πράξεις και παραλείψεις της, υπό την κα Ζωή , διεύθυνσής του, πραγματοποιούν εγγράφως 11 – εργαζόμενοι στον τηλεοπτικό σταθμό του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Δηλώνοντας ευθύς εξαρχής πως παραμένουν απλήρωτοι για τουλάχιστον τέσσερις μήνες, σημειώνουν ότι δέχονται απειλές από διευθυντικό στέλεχος του σταθμού «και μάλιστα εξ ονόματος της Προέδρου», κάνουν λόγο για λειτουργία που απαξιώνει το Κανάλι, εξαιτίας και των διαρκών επαναλήψεων προγράμματος – που ως γνωστόν γίνονται διαρκώς το τελευταίο διάστημα, ώστε να προβάλλονται διαρκώς κοινοβουλευτικές δραστηριότητες σχετικές με πρωτοβουλίες της κας .

«Ζητούμε να αποκατασταθεί η ομαλότητα στη λειτουργία, αλλά και το κύρος της τηλεόρασης της Βουλής, που πλέον αμφισβητείται καθημερινά από πολλούς τηλεθεατές, λόγω επιπόλαιου προγραμματισμού και διαρκών επαναλήψεων, για τις οποίες έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους ακόμη και οι ίδιοι οι προσκεκλημένοι», αναφέρουν μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο υπογραμμίζουν ότι «με εντολή της Προέδρου», μπορούν ή και πρέπει να προσέρχονται στο χώρο της εργασίας αλλά να μην απασχολούνται.

Σημειώνεται ότι οι 11 όλα αυτά και αρκετά άλλα σχετικά με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τους μήνες που η κα Κωνσταντοπούλου είναι Βουλής, καταγράφουν στην τρισέλιδη που απέστειλαν τόσο στο της Προέδρου, όσο και στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες όλων των κομμάτων, όπως επίσης και στις Ενώσεις των δημοσιογράφων (, ΠΟΕΣΥ).

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παρουσιάζεται το βιβλίο «#Βασιλική» της Λεμονιάς Μουλά #Βασιλική - https://t.co/kBgYuiE1qn -

  • Εκτελούσε παράνομα #εργασίες σε εξωτερικό λουτρό  #εργασίες - https://t.co/RckgBgYdkI -

  • Διακρίσεις και θέσεις στο βάθρο από τους δρομείς του ΣΔΥ Βόλου στο Μέτσοβο Ursa Trail - https://t.co/Fa4FqjOWh6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση