Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολιτικές εξελίξεις και ονομασία ΠΓΔΜ επί τάπητος στην Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ
Πολιτικές εξελίξεις και ονομασία ΠΓΔΜ επί τάπητος στην Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτικές εξελίξεις και ονομασία ΠΓΔΜ επί τάπητος στην Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ

Ξεκινούν το απόγευμα οι διήμερες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με την ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, Αλέξη .

Με βασικό θέμα τις αλλά και τον σχεδιασμό του κόμματος και τις δράσεις της επόμενης περιόδου, με το βλέμμα στο τέλος του μνημονίου τον Αύγουστο του 2018. Ενώ στο επίκεντρο θα βρεθούν και οι εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για την ονομασία της ΠΓΔΜ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Κ.Ε. Σταύρος δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως «με τη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ευελπιστώ ότι θα γίνει μία γόνιμη συζήτηση για την , το επόμενο διάστημα, της καθαρής εξόδου από την σκληρή επιτροπεία» ενώ προσθέτει με νόημα «αναγκαστήκαμε να βαδίσουμε ένα δρόμο που δεν ήταν η μας. Ωστόσο καταφέραμε να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία και ταυτόχρονα να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία της χώρας στο Διεθνές πεδίο. Η χώρα χρειάζεται πιο γρήγορα και πιο αποφασιστικά Βήματα από μας. Έχουμε υποχρέωση να την ωθήσουμε σε μία αναπτυξιακή τροχιά με συνθήκες δίκαιης ανάπτυξης προς όφελος των εργαζομένων και της κοινωνίας».

Οι της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, θα λάβουν χώρα στο «Wyndham Grand Hotel» και ξεκινούν σήμερα Παρασκευή στις 6 το απόγευμα και ολοκληρώνονται το Σάββατο στις 8 το βράδυ. Συγκεκριμένα σήμερα Παρασκευή οι ξεκινούν στις 6 το απόγευμα και ολοκληρώνονται στις 9 το βράδυ. Αύριο Σάββατο οι εργασίες ξεκινούν στις 10 το πρωί και ολοκληρώνονται στις 8 το βράδυ.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μεταγραφή Μαρκοπουλιώτη στον Ολυμπιακό Βόλου #ΟλυμπιακόΒόλου - https://t.co/pVySOtrXBc -

  • Φωτιά στo βουνό της Όθρυος  #Όθρυς - https://t.co/7fwrQHigTY -

  • Μονοδρόμηση  επαρχιακού δρόμου Αφήσσου-Λεφόκαστρου στο τμήμα Αμποβός-Ραζή - https://t.co/U7h6gCcQrq -

"Αλιεύοντας" την είδηση