Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Πόλεμος Μαξίμου – ΝΔ με φόντο την υπόθεση Καμμένου
Πόλεμος Μαξίμου – ΝΔ με φόντο την υπόθεση Καμμένου

Πόλεμος Μαξίμου – ΝΔ με φόντο την υπόθεση Καμμένου

Ο , Αλέξης Τσίπρς, πέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της ς, Νίκο Βούτση, με την οποία του ζητά τη μετάθεση της συζήτησης της επίκαιρης επερώτησης στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, για την υπόθεση της πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, «η και τα μέσα που τη στηρίζουν και καθορίζουν εδώ και καιρό την αντιπολιτευτική τακτική της έχουν εξαπολύσει από το πρωί μια γραφική προπαγάνδα δημιουργίας εντυπώσεων. Διατείνονται ότι δήθεν ο δεν θα βρίσκεται αύριο στη για να παραλάβει δύο τιμητικά για τη χώρα βραβεία, αλλά προκειμένου να αποφύγει την προσδιορισμένη συζήτηση στη της επίκαιρης επερώτησης στον υπουργό Εθνικής Άμυνας».

Ο κ. Τζανακόπουλος υποστήριξε ότι «αν και η προσπάθεια αυτή είναι μάλλον ανάξια σχολιασμού, ο πρωθυπουργός δεν είναι πλέον διατεθειμένος να ανέχεται τις συκοφαντίες και τις γραφικότητες» και ξεκαθάρισε ότι «πριν από λίγη ώρα, απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής με την οποία του ζητά τη μετάθεση της συζήτησης της επίκαιρης επερώτησης για τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου, προκειμένου να παρευρεθεί  και να τοποθετηθεί».

«Επειδή ο Πρωθυπουργός θα πραλάβει βραβείο από το περιοδικό Politique Internationale για το πολιτικό του σθένος, μένει να δούμε αν και ο κος διαθέτει έστω ελάχιστο», σχολίασε ακόμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται πως βουλευτές της ΝΔ με επίκαιρη επερώτηση που έχουν καταθέσει προς τον ΥΠΕΘΑ έκαναν λόγο για σκάνδαλο πρώτου μεγέθους για την υπόθεση της πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία

Αρνητική απάντηση από τη Νέα Δημοκρατία

Κάθετη, ως προς την της συζήτησης της επίκαιρης επερώτησης τάχθηκε με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

«Ο πανικός που έχει καταβάλει τον κ. Καμμένο, φαίνεται να μεταδίδεται και στον κ. Τσίπρα που παραδόξως παραμένει σιωπηλός επί 17 ημέρες για το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο συναρχηγός του», αναφέρει στην ανακοίνωσή της

 

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση