Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » «Πνίγηκε» η Κρήτη από την κακοκαιρία
«Πνίγηκε» η Κρήτη από την κακοκαιρία

«Πνίγηκε» η Κρήτη από την κακοκαιρία

Σε 270 νέρχοντι οι κλήσεις τις οποίες έλαβε η πυροσβεστική υπηρεσία για αντλήσεις υδάτων και παροχές βοηθείας, στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων ς, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, ενώ τόνοι λάσπης έπληξαν την ευρύτερη περιοχή από τον Πλατανιά μέχρι και την είσοδο της πόλης των Χανίων στο Βαμβακόπουλο και τον Κλαδισό.

Ακινητοποιημένα οχήματα δυσχεραίνουν την κυκλοφορία, ακόμη και για αγροτικά οχήματα που έχουν περισσότερες δυνατότητες από τα συμβατικά οχήματα. Η στάθμη του νερού του Κλαδισού ποταμού έχει ανέβει – λίγους πόντους πριν το ύψος της ς της περιοχής, ενώ η αντίστοιχη στους ς έχει ξεπεράσει τους 30 πόντους. Από τα φαινόμενα κατέρρευσε το εμπρόσθιο τμήμα καντίνας στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων – περιοχή παραθαλάσσια – όπου και έχει παρατηρηθεί αλλοίωση μέρους της ακτογραμμής από τον έντονο κυματισμό. Ανεμοστρόβιλοι χτύπησαν Πλατανιά, Γεράνι και Κεραμιά, με προτα κυρίως σε στέγες και πυλωτές.

Η παλιά εθνική έχει κλείσει από Δαράτσο μέχρι τον Πλατανιά, ενώ προτα επικρατούν και στο κυρίως δίκτυο του νομού.

Πάνω από 150 κλήσεις για απεγκλωβισμούς δέχτηκε η Υπηρεσία, υπόγεια και καταστήματα πλημμύρισαν, ενώ οχήματα από τον Ταυρωνίτη μέχρι και τον Αποκόρωνα, από τη μία άκρη του νομού στην άλλη, ακινητοποιήθηκαν λόγω της έντασης της βροχής και προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στα

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση