Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Πληθαίνουν οι διαρρήξεις σε επιχειρήσεις

Πληθαίνουν οι διαρρήξεις σε επιχειρήσεις

Κύμ διρρήξεων και ληστειών σε βάρος επιχειρήσεων και οργανισμών που, λόγω τραπεζικής ς, αποταμιεύουν χρήματα, όχι σε λογαριασμούς πιστωτικών ιδρυμάτων αλλά σε ταμεία και χρηματοκιβώτια, καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες.

Το τελευταίο κρούσμα καταγράφηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ κρεάτων στον Κηφισό κατήγγειλε στην ότι έπεσε διάρρηξης. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία του κρεοπωλείου του, στη λεωφόρο Κηφισού 112, και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του καταστήματος το με τις εισπράξεις των τελευταίων εβδομάδων. Κατά πληροφορίες, ο επιχειρηματίας φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι η λεία ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ! Στο ίδιο σούπερ μάρκετ κρεάτων είχε και τον Αύγουστο του 2014 σημειωθεί αιματηρή ληστεία, κατά την οποία είχε τραυματιστεί θανάσιμα από τα πυρά αστυνομικών ο ένας από τους δύο δράστες της ληστείας.

Την περασμένη Τετάρτη, στόχος ληστών έγινε και το λογιστήριο της ς Λυρικής Σκηνής στη Στοά Πεσμαζόγλου, επί της οδού Πανεπιστημίου 39. Το περιστατικό κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι το περασμένο Σάββατο, οπότε διέρρευσε στον Τύπο υποχρεώνοντας τη διοίκηση της ς Λυρικής Σκηνής να εκδώσει σχετική . Από το περιεχόμενό της προκύπτει ότι η ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 7.30 το πρωί της Τετάρτης από ένα άτομο που αφαίρεσε από το ταμείο 11.000 ευρώ. Η ταμίας που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στα γραφεία της Λυρικής τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό οσοκομείο Αθηνών όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση