Βρίσκεστε εδώ:  / Uncategorized / ΕΛΛΑΔΑ / Πλειστηριασμοί: Ειδικό σχέδιο ΕΛ.ΑΣ. για τη φύλαξη συμβολαιογραφείων
Πλειστηριασμοί: Ειδικό σχέδιο ΕΛ.ΑΣ. για τη φύλαξη συμβολαιογραφείων

Πλειστηριασμοί: Ειδικό σχέδιο ΕΛ.ΑΣ. για τη φύλαξη συμβολαιογραφείων

Ειδικό για την προστασία των συμβολαιογραφικών γραφείων της Αττικής έθεσε την Παρασκευή σε εφαρμογή η ελληνική αστυνομία. Προβλέπει αυξημένες περιπολίες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στις περιοχές του κέντρου της Αθήνας με τα περισσότερα συμβολαιογραφεία, καθώς και ενεργοποίηση αστυνομικών με πολιτικά για την των γραφείων – «στόχων».

Οι λεπτομέρειες του σχεδίου αποτυπώνονται σε δύο ξεχωριστές διαταγές που εξέδωσε ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής τη 18η Ιανουαρίου 2018 και βρίσκονται στη διάθεση της «Κ». Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» είχαν πραγματοποιήσει μία ακόμα επίθεση κατά συμβολαιογραφείου, αυτή τη φορά στην οδό Καποδιστρίου 18.  Η πρώτη διαταγή έχει αποδέκτη την Αμεση Δράση και προβλέπει επιπλέον περιπολίες δικυκλιστών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο κέντρο της πρωτεύουσας, τις οδούς Ακαδημίας, Βασ. Σοφίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Αμαλίας, 3ης Σεπτεμβρίου κ.ά. «Οι ανωτέρω ομάδες θα κινούνται στους προαναφερθέντες τομείς για επιτήρηση, εντοπισμό τυχόν υπόπτων ατόμων ή ομάδων, έλεγχο αυτών, άμεση ενημέρωση του κέντρου επιχειρήσεων για την ενεργοποίηση του μηχανισμού αντίδρασης». Οι περιπολίες των δικυκλιστών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεργασία Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Π.Θ. με το Αυστραλιανό ερευνητικό κέντρο S… - https://t.co/WqfqRvZ8br -

  • Χρ. Τριαντόπουλος: Πανηγυρικός λόγος για την εκδήλωση «140 Χρόνια Ελεύθερη Θεσσαλία» - https://t.co/RXDZQmZXg9… -

  • Στην κορυφή το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου #τμήμαστίβουΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/kOYgU0CYyO -

"Αλιεύοντας" την είδηση