Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Πλημμύρισε η Θεσσαλονίκη – Προβλήματα ηλεκτροδότησης στη Λάρισα λόγω κακοκαιρίας
Πλημμύρισε η Θεσσαλονίκη – Προβλήματα ηλεκτροδότησης στη Λάρισα λόγω κακοκαιρίας

Πλημμύρισε η Θεσσαλονίκη – Προβλήματα ηλεκτροδότησης στη Λάρισα λόγω κακοκαιρίας

Με δυσκολίες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στα δυτικά και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω της ισχυρής ς.Σε «ποτάμια» έχουν μετατραπεί, η οδός Αριστοτέλους και Μεγάλου Αλεξάνδρου, στον Εύοσμο, ενώ ισχυρή είναι η και στα Διαβατά, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων ΑΠΕ-.

Μεγάλο είναι το ύψος του νερού, στην οδό Μοναστηρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στον Περιφερειακή Οδό στο ύψος του Παπαγεωργίου, με κατεύθυνση δυτικά, σημειώθηκε καραμπόλα, στην οποία εμπλέκονταν 4 ΙΧ. Λόγω της βροχής, αναβλήθηκε η συναυλία του Σω Μάλαμα, στη Μονή Λαζαριστών.

Σύμφωνα με πρόσφατη ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, λόγω ισχυρής βροχόπτωσης, δέχτηκε 90 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και παροχή βοηθείας (μεταφορά ατόμων σε ασφαλή σημεία) στην ευρύτερη περιοχή του δ. Ευόσμου και δ. Αμπελοκήπων – Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη. Στα σημεία επιχειρούν 15 πυροσβέστες με επτά .

Προβλήματα ηλεκτροδότησης στη Λάρισα

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση προκάλεσαν κεραυνοί λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε τη Λάρισα αργά το απόγευμα της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα χωρίς ρεύμα έμειναν για αρκετές ώρες περιοχές από τις φυλακές της Λάρισας μέχρι το Ελευθεραί, όταν κεραυνός χτύπησε και έκοψε καλώδιο, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-.

Σύμφωνα με τις ίδιες , κεραυνός χτύπησε κολώνα της προκαλώντας και στη συνέχεια στην περιοχή Αμπελόκηποι.

Πηγή: kathimerini.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση