Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Πλημμύρισε η Θεσσαλονίκη – Προβλήματα ηλεκτροδότησης στη Λάρισα λόγω κακοκαιρίας
Πλημμύρισε η Θεσσαλονίκη – Προβλήματα ηλεκτροδότησης στη Λάρισα λόγω κακοκαιρίας

Πλημμύρισε η Θεσσαλονίκη – Προβλήματα ηλεκτροδότησης στη Λάρισα λόγω κακοκαιρίας

Με δυσκολίες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στα δυτικά και στο κέντρο της ς, λόγω της ισχυρής ς.Σε «ποτάμια» έχουν μετατραπεί, η οδός Αριστοτέλους και Μεγάλου Αλεξάνδρου, στον Εύοσμο, ενώ ισχυρή είναι η και στα Διαβατά, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων -ΜΠΕ.

Μεγάλο είναι το ύψος του νερού, στην οδό Μοναστηρίου, στο κέντρο της ς. Στον Περιφερειακή Οδό στο ύψος του Παπαγεωργίου, με κατεύθυνση δυτικά, σημειώθηκε καραμπόλα, στην οποία εμπλέκονταν 4 ΙΧ. Λόγω της βροχής, αναβλήθηκε η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα, στη Μονή Λαζαριστών.

Σύμφωνα με πρόσφατη ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, λόγω ισχυρής βροχόπτωσης, δέχτηκε 90 για αντλήσεις υδάτων και παροχή βοηθείας (μεταφορά ατόμων σε ασφαλή σημεία) στην ευρύτερη περιοχή του δ. Ευόσμου και δ. Αμπελοκήπων – Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη. Στα σημεία επιχειρούν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα.

Προβλήματα ηλεκτροδότησης στη Λάρισα

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση προκάλεσαν κεραυνοί λόγω της ς που έπληξε τη Λάρισα αργά το απόγευμα της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα χωρίς έμειναν για αρκετές ώρες περιοχές από τις φυλακές της Λάρισας μέχρι το Ελευθεραί, όταν κεραυνός χτύπησε και έκοψε καλώδιο, όπως μεταδίδει το -ΜΠΕ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κεραυνός χτύπησε κολώνα της ΔΕΗ προκαλώντας πυρκαγιά και στη συνέχεια διακοπή τος στην περιοχή Αμπελόκηποι.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση