Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Πήρε προθεσμία να απολογηθεί και αφέθηκε ελεύθερος ο Μαγκουάιρ
Πήρε προθεσμία να απολογηθεί και αφέθηκε ελεύθερος ο Μαγκουάιρ

Πήρε προθεσμία να απολογηθεί και αφέθηκε ελεύθερος ο Μαγκουάιρ

Αναβολή ως την ερχόμενη Τρίτη πήρε η διαδικασία αυτοφώρου για τον αρχηγό της Μάντσεστερ ιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, τον αδελφό του κι έναν φίλο τους, με τον διεθνή Αγγλο ποδοσφαιριστή να αφήνεται ελεύθερος από την Εισαγγελία της Σύρου το Σάββατο.

Ο ποδοσφαιριστής και η παρέα του έμειναν υπό κράτηση για πάνω από 24 ώρες μετά τη σύλληψή τους για σειρά επεισοδίων την Πέμπτη τα μεσάνυχτα στη .

Το πρωί του Σαββάτου πήραν προθεσμία για να απολογηθούν και αποχώρησαν από το κτίριο της Εισαγγελίας στην πολη, αποφεύγοντας τους πολυάριθμους Βρετανούς δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί για να αποσπάσουν μια δήλωση του Μαγκουάιρ.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή υποστηρίζει ότι ο 27χρονος αρχηγός της ιουνάιτεντ προκλήθηκε στη από οπαδούς αντίπαλης αγγλικής ομάδας, ενώ ισχυρίζεται και ότι κάποιος επιτέθηκε στην αδελφή του.

ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για επίθεση σε αστυνομικούς

Ο αρχηγός της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, συνελήφθη προχθες το βράδυ στη Μύκονο μαζί με τον αδελφό του και έναν φίλο τους, για επίθεση και βιαιοπραγία εναντίον αστυνομικών και σήμερα οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές , ο γνωστός ποδοσφαιριστής με τον αδελφό του και τον φίλο τους ενεπλάκησαν γύρω στα μεσάνυχτα σε άγριο καβγά με άλλους Βρετανούς έξω από της Μυκόνου, την που επιβιβάζονταν σε νοικιασμένο βαν για να φύγουν.

Πολίτες ειδοποίησαν την αστυνομία και στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί που βρίσκονταν σε μικρή απόσταση, στο πλαίσιο των ελέγχων που γίνονται στο νησί για τον covid-19.

Oταν έφτασαν οι αστυνομικοί, και επιχείρησαν να διευθετήσουν το επεισόδιο για να μην πάρει έκταση, δέχτηκαν λεκτική επίθεση από τους τρεις Βρετανούς, οι οποίοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, χτύπησαν και έναν από τους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ηρεμήσουν και τους ζήτησαν να τους ακολουθήσουν με το βαν στο αστυνομικό τμήμα, όπως και έγινε.

Όταν έφτασαν όμως, ο Μαγκουάιρ και οι άλλοι δύο κατέβηκαν και το έβαλαν στα πόδια φωνάζοντας και βρίζοντας. Κλήθηκαν ενισχύσεις και οι ο ποδοσφαιριστής με την παρέα του καταδιώχθηκαν και συνελήφθησαν.

Την ώρα της σύλληψης και πάλι προσπάθησαν να ξεφύγουν χτυπώντας τους αστυνομικούς αλλά τελικά ακινητοποιήθηκαν.

Όπως αναφέρουν αστυνομικοί, πιθανότατα οι τρεις άνδρες ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και στο τμήμα φώναζαν, προσπάθησαν να τους χρηματίσουν και γενικώς ήταν εριστικοί και επιθετικοί.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση