Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Πέθανε ο 33χρονος πυροσβέστης που είχε τραυματιστεί στην πυρκαγιά στο Ζευγολατιό
Πέθανε ο 33χρονος πυροσβέστης που είχε τραυματιστεί στην πυρκαγιά στο Ζευγολατιό

Πέθανε ο 33χρονος πυροσβέστης που είχε τραυματιστεί στην πυρκαγιά στο Ζευγολατιό

Πέθανε ο 33χρονος πυροσβέστης που είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια κατάσβεσης αγροτοδασικής ς στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

Ο δόκιμος ανθυποπυραγός, Αριστείδης Μουζακίτης, που τραυματίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης παρέμενε νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 251 Γενικό Αεροπορίας, όπου είχε μεταφερθεί με Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο 33χρονος είχε τραυματιστεί στον θκα και σε άλλα σημεία του σώματός του. Καξε το πρωί της Δευτέρας στις 07:40

Ο νεαρός υπηρετούσε στο πεζοπόρο τμήμα της 1ης ΕΜΑΚ και το απόγευμα της Πέμπτης συμμετείχε στην επιχείρηση κατάσβεσης ς στην Κόρινθο. Οπως έγινε γνωστό, η μαινόταν σε δύσβατο σημείο και στην προσπάθειά του να το προσεγγίσει ανέβηκε μαζί με τρεις ακόμα συναδέλφους του στην καρότσα ενός τρακτέρ, που οδηγούσε κάτοικος της περιοχής. Ωστόσο, κατά τη διαδρομή η καρότσα ανετράπη, καταπλακώνοντας τους και τον οδηγό. Βαρύτερα απ' όλους τραυματίστηκε ο 33χρονος, καθώς υπέστη κατάγματα στον θώρακα και άλλα σημεία του σώματός του.

Ο δόκιμος αξιωματικός είχε γεννηθεί το 1984 στην Κέρκυρα, κατατάχθηκε στο το 2014, ενώ εισήχθη στη Σχολή Ανθυποπυραγών το Σεπτέμβριο του 2015 και ήταν άγαμος.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση