Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Περισσότεροι από 200 άμαχοι νεκροί στο Κομπάνι από την επίθεση των τζιχαντιστών
Περισσότεροι από 200 άμαχοι νεκροί στο Κομπάνι από την επίθεση των τζιχαντιστών

Περισσότεροι από 200 άμαχοι νεκροί στο Κομπάνι από την επίθεση των τζιχαντιστών

Το σκότωσε περισσότερους πό 200 άμαχους στο Κομπάνι αφότου εξαπέλυσε μια αιφνιδιαστική έφοδο εναντίον αυτής της πόλης στη , στα με την Τουρκία, σύμφωνα με το νεότερο απολογισμό που δόθηκε σήμερα στη από μία μη κυβερνητική οργάνωση.

«Ο αριθμός των πολιτών που σκοτώθηκαν από την οργάνωση στο Κομπάνι και τα περίχωρά του μετά την έναρξη της επίθεσης την Πέμπτη έχει ανέλθει στους 206, έπειτα από τον εντοπισμό σορών σήμερα» δήλωσε ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρώπινων Δικαιωμάτων (OSDH) Ράμι Άμπντελ Ράχμαν, που επισήμανε ότι τα περισσότερα έφεραν τραύματα από σφαίρες.

«Τα εκτελέστηκαν, σκοτώθηκαν από τις του Ισλαμικού Κράτους ή τα πυρά σκοπευτών» που έχουν οχυρωθεί σε κτίρια που έχει καταλάβει η τζιχαντιστική οργάνωση, σύμφωνα με το OSDH.

«Ολόκληρες οικογένειες έχουν σκοτωθεί» προσέθεσε ο Ράχμαν που διευκρίνισε ότι η πλειονότητα των πτωμάτων εντοπίστηκε σε περιοχή στο ανατολικό τμήμα της πόλης «εντός κατοικιών ή στους ς».

Πηγή: kathimerini.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση