Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Περιορισμένη πρόσβαση σε κρίσιμα έγγραφα για τη Σ. Αραβία καταγγέλλει η αντιπολίτευση

Περιορισμένη πρόσβαση σε κρίσιμα έγγραφα για τη Σ. Αραβία καταγγέλλει η αντιπολίτευση

Περιορισμένη σε κρίσιμα έγγραφα που αφορούν την συμφωνία πώλησης πολεμικού υλικού στην κατήγγειλαν οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης μετά την ανάγνωση του συγκεκριμένου υλικού στο του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου.
Αντιθέτως ο κ. Κατρούγκαλος εκτίμησε ότι από την όλη διαδικασία αποδείχθηκε ότι  «ο πρωθυπουργός είπε την αλήθεια είπε σε σχέση με την υπόθεση αυτή και τα συγκεκριμένα τηλεγραφήματα».
Επανέλαβε ότι η «δεν είχε τίποτα να κρύψει» και υποστήριξε ότι «όλη αυτή , κατασκευασμένη από την αρχή, κατέρρευσε».
Επίσης τόνισε πως αποδεικνύεται ότι «το μοναδικό πολιτικό και νομικό θέμα το οποίο υπήρχε, αν δηλαδή υπάρχει πληρεξουσιότητα της Σαουδικής Αραβίας προς το φυσικό πρόσωπο που υπέγραψε, πέραν κάθε αμφιβολίας είναι αληθινό» και συμπλήρωσε: «Η σημερινή αμφισβήτηση από τη   της ορθογραφίας των πληρεξουσίων αυτών, δεν δείχνει τίποτα παραπάνω, παρά την αμηχανία του συγκεκριμένου κόμματος».
Σε ότι αρνήθηκε να δώσει στο σύνολο των εγγράφων όπως είπε ότι του ζήτησε ο εξουσιοδοτηθείς βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, ανέφερε: «Έχουν γίνει φέιγ βολάν απόρρητα έγγραφα του ελληνικού κράτους. Έχω ξαναπεί ότι ο κοινοβουλευτικός έλεγχος πρέπει να συμβαδίζει με την περιφρούρηση του εθνικού συμφέροντος. Αυτό κάναμε και αυτό θα κάνουμε στο ».
Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πολύ καλή παρουσία του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου #τμήμακολύμβησηςΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/PpYKMsII8i -

  • Λαμπρός ο εορτασμός της Πεντηκοστής στον Βόλο #ΚυριακήτηςΠεντηκοστής - https://t.co/RGwFG4M88L -

  • Αρτοκλασία στη Μηλίνα στη μνήμη αποδημησάντων δημοσιογράφων #μνήμηαποδημησάντωνδημοσιογράφων - https://t.co/YAWOekDulj -

"Αλιεύοντας" την είδηση