Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Περιορισμένη πρόσβαση σε κρίσιμα έγγραφα για τη Σ. Αραβία καταγγέλλει η αντιπολίτευση

Περιορισμένη πρόσβαση σε κρίσιμα έγγραφα για τη Σ. Αραβία καταγγέλλει η αντιπολίτευση

Περιορισμένη σε κρίσιμα έγγραφα που αφορούν την συμφωνία πώλησης πολεμικού υλικού στην Σαουδική Αραβία κατήγγειλαν οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης μετά την ανάγνωση του συγκεκριμένου υλικού στο του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου.
Αντιθέτως ο κ. Κατρούγκαλος εκτίμησε ότι από την όλη διαδικασία αποδείχθηκε ότι  «ο πρωθυπουργός είπε την αλήθεια είπε σε σχέση με την υπόθεση αυτή και τα συγκεκριμένα τηλεγραφήματα».
Επανέλαβε ότι η κυβέρνηση «δεν είχε τίποτα να κρύψει» και υποστήριξε ότι «όλη αυτή ιστορία, κατασκευασμένη από την αρχή, κατέρρευσε».
Επίσης τόνισε πως αποδεικνύεται ότι «το μοναδικό πολιτικό και νομικό θέμα το οποίο υπήρχε, αν δηλαδή υπάρχει πληρεξουσιότητα της Σαουδικής Αραβίας προς το φυσικό πρόσωπο που υπέγραψε, πέραν κάθε αμφιβολίας είναι αληθινό» και συμπλήρωσε: «Η σημερινή αμφισβήτηση από τη Νέα Δημοκρατία  της ορθογραφίας των πληρεξουσίων αυτών, δεν δείχνει τίποτα παραπάνω, παρά την αμηχανία του συγκεκριμένου κόμματος».
Σε ερώτηση ότι αρνήθηκε να δώσει στο σύνολο των εγγράφων όπως είπε ότι του ζήτησε ο εξουσιοδοτηθείς της Γιώργος Κουμουτσάκος, ανέφερε: «Έχουν γίνει φέιγ βολάν απόρρητα έγγραφα του ελληνικού κράτους. Έχω ξαναπεί ότι ο κοινοβουλευτικός πρέπει να συμβαδίζει με την περιφρούρηση του εθνικού συμφέροντος. Αυτό κάναμε και αυτό θα κάνουμε στο μέλλον».
Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση