Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Περιοδεία Μητσοτάκη στη Θεσπρωτία με «μηνύματα» για ασφάλεια και παιδεία
Περιοδεία Μητσοτάκη στη Θεσπρωτία με «μηνύματα» για ασφάλεια και παιδεία

Περιοδεία Μητσοτάκη στη Θεσπρωτία με «μηνύματα» για ασφάλεια και παιδεία

Περιοδεία στον νομό Θεσπρωτίας πραγματοποίησε την Πέμπτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σε συνάντηση με τις τοπικές αστυνομικές αρχές, ο κ. Μητσοτάκης, μια ημέρα πριν τη συζήτηση στη Βουλή για την εγκληματικότητα, όπου αναμένεται και «σύγκρουση κορυφής» με τον πρωθυπουργό, ανέφερε:
«Σας εμπιστευόμαστε, στηρίζουμε την προσπάθειά σας. Αυτό θα πω και στον κ. Τσίπρα αύριο ότι όποτε αφήνει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της βλέπουμε συγκρκειμένα αποτελέσματα και επιτυχίες». Και πριν προλάβει κάποιος εκ των παριστάμενων αξιωματικών να απαντήσει, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. συνέχισε: «Δεν θέλω να μου απαντήσετε σε αυτό που θα πω αλλά, αντιστοίχως, όποτε η κυβέρνηση αποτρέπει την Αστυνομία από το να κάνει τη δουλειά της, βλέπουμε όλοι τα αποτελέσματα στους δρόμους».Ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε και με κτηνοτρόφους στην Κορύτιανη. Στη συζήτηση που είχαν οι κτηνοτρόφοι του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην εκτροφή, στην μεταποίηση και την πώληση του κρέατος και του γάλατος, αλλά και τις προοπτικές που έχει ο κλάδος.

Αναφέρθηκαν, επίσης, στο θέμα των εισαγωγών, προτείνοντας να μην μπαίνουν στη διεπαγγελματική τους ένωση όσοι εισάγουν γάλα από το εξωτερικό.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακομιδή 30χρονης από την Σκόπελο στο Βόλο - https://t.co/9PhIagit7P -

  • Σύλληψη δύο ατόμων με ποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης - https://t.co/IpXZlSMfrn -

  • ΕΚΒ: Άμεση λήψη υγειονομικών μέτρων για ασφαλείς χώρους δουλειάς - https://t.co/ghJ9emqe6w -

"Αλιεύοντας" την είδηση