Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Πέντε νομοσχέδια στη Βουλή
Πέντε νομοσχέδια στη Βουλή

Πέντε νομοσχέδια στη Βουλή

Με βασικό αντικείμενο τον προγραμματισμό του νομοθετικού έργου για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα συνεδριάζει σήμερα το πρωί το Υπουργικό Συμβούλιο.

Ο κ. Αλ. θα αναγγείλει ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα κατατεθούν στη μια σειρά από νομοσχέδια, με πρώτο το παράλληλο πρόγραμμα, διά της προβλεπόμενης κοινοβουλευτικής διαδικασίας και όχι κατεπειγόντως. Θα κατατεθούν, επίσης, νέος αναπτυξιακός νόμος, νομοθετική πρωτοβουλία για την του λαθρεμπορίου καπνού, καθώς επίσης και διατάξεις που αφορούν την παιδεία και τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης. Ο θα ενημερώσει τους υπουργούς του και για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στην προσπάθεια ς λύσης για το ασφαλιστικό.

Ο κ. θα τονίσει ότι η σκοπεύει να κινηθεί στο πλαίσιο της συμφωνίας που έχει γίνει με το κουαρτέτο, υπό την προϋπόθεση ότι δεν πρόκειται να γίνουν περαιτέρω περικοπές σε μισθούς και . Αναμένεται, επίσης, μία ακόμη παραίνεση του πρωθυπουργού προς τους υπουργούς, να αποφεύγουν τη διαρκή στα και να προτιμούν να περνούν τον χρόνο τους πιο… δημιουργικά, ασχολούμενοι με το χαρτοφυλάκιό τους.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση