Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πέντε νομοσχέδια στη Βουλή
Πέντε νομοσχέδια στη Βουλή

Πέντε νομοσχέδια στη Βουλή

Με βασικό αντικείμενο τον προγραμματισμό του νομοθετικού έργου για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα συνεδριάζει σήμερα το πρωί το Υπουργικό Συμβούλιο.

Ο κ. Αλ. Τσίπρας θα αναγγείλει ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα κατατεθούν στη Βουλή μια σειρά από νομοσχέδια, με πρώτο το παράλληλο πρόγραμμα, διά της προβλεπόμενης κοινοβουλευτικής διαδικασίας και όχι κατεπειγόντως. Θα κατατεθούν, επίσης, νέος αναπτυξιακός νόμος, νομοθετική πρωτοβουλία για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνού, καθώς επίσης και διατάξεις που αφορούν την παιδεία και τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης. Ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει τους υπουργούς του και για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στην προσπάθεια προώθησης λύσης για το ασφαλιστικό.

Ο κ. Τσίπρας θα τονίσει ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να κινηθεί στο πλαίσιο της συμφωνίας που έχει γίνει με το κουαρτέτο, υπό την προϋπόθεση ότι δεν πρόκειται να γίνουν περαιτέρω περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Αναμένεται, επίσης, μία ακόμη παραίνεση του πρωθυπουργού προς τους υπουργούς, να αποφεύγουν τη διαρκή έκθεση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προτιμούν να περνούν τον χρόνο τους πιο… δημιουργικά, ασχολούμενοι με το χαρτοφυλάκιό τους.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Λοιμός και Κορονοϊός: Βίοι παράλληλοι - https://t.co/23lc9uktFo -

  • Δίδακτρα και για τηλεκπαίδευση - https://t.co/QUtZdCTqvL -

  • Στα μπαλκόνια τους απόψε οι Βολιώτες κατά της ΑΓΕΤ - https://t.co/4H7PLkgnwE -

"Αλιεύοντας" την είδηση