Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Παυλόπουλος: «Θα αγωνιστούμε για την παραμονή στην Ευρωζώνη»
Παυλόπουλος: «Θα αγωνιστούμε για την παραμονή στην Ευρωζώνη»

Παυλόπουλος: «Θα αγωνιστούμε για την παραμονή στην Ευρωζώνη»

Νέο υπέρ της αδιατάρακτης πορείας της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Eνωση και την Ευρωζώνη έστειλε χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Πρόκειται για την πολλοστή φορά που ο πρώτoς πολίτης της χώρας επιδιώκει, με δημόσιες παρεμβάσεις, να καθησυχάσει την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη. Πλέον πρόσφατη ήταν αυτή του προηγούμενου Σαββάτου, όταν κατά την του στην «πρώτη» της Επιτροπής για τη διερεύνηση του χρέους, ο κ. Παυλόπουλος είχε επισημάνει ότι η λειτουργία της Επιτροπής «ουδόλως θίγει τις υποχρεώσεις τις οποίες έχουμε ως κράτος-μέλος της και ως κράτος-μέλος της Ευρωζώνης».

Χθες, υποδεχόμενος στο Προεδρικό τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας της στην Αθήνα κ. Π. Καρβούνη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε: «Βαθιά ριζωμένη στην ψυχή των Ελλήνων, γενικότερα, είναι η πορεία της χώρας μέσα από την Ευρωπαϊκή Ενωση και μέσα από την Ευρωζώνη. Θα αγωνισθούμε γι’ αυτό και θα αγωνισθούμε με όλους τους εταίρους μας από κοινού, γιατί είναι κοινός στόχος». «Είναι ένα το οποίο μεταφέρω καθημερινά στις και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αλλά θα το μεταφέρω ιδιαίτερα όταν έρχεται από εσάς», ανταπάντησε ο κ. Καρβούνης.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση