Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παυλόπουλος: «Θα αγωνιστούμε για την παραμονή στην Ευρωζώνη»
Παυλόπουλος: «Θα αγωνιστούμε για την παραμονή στην Ευρωζώνη»

Παυλόπουλος: «Θα αγωνιστούμε για την παραμονή στην Ευρωζώνη»

Νέο μήνυμα υπέρ της αδιατάρακτης πορείας της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Eνωση και την Ευρωζώνη έστειλε χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος.

Πρόκειται για την πολλοστή φορά που ο πρώτoς πολίτης της χώρας επιδιώκει, με δημόσιες παρεμβάσεις, να καθησυχάσει την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη. Πλέον πρόσφατη ήταν αυτή του προηγούμενου Σαββάτου, όταν κατά την ομιλία του στην «πρώτη» της Επιτροπής για τη διερεύνηση του χρέους, ο κ. είχε επισημάνει ότι η λειτουργία της Επιτροπής «ουδόλως θίγει τις υποχρεώσεις τις οποίες έχουμε ως -μέλος της Ε.Ε. και ως -μέλος της Ευρωζώνης».

Χθες, υποδεχόμενος στο Προεδρικό τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην κ. Π. Καρβούνη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε: «Βαθιά ριζωμένη στην ψυχή των Ελλήνων, γενικότερα, είναι η πορεία της χώρας μέσα από την Ευρωπαϊκή Ενωση και μέσα από την Ευρωζώνη. Θα αγωνισθούμε γι’ αυτό και θα αγωνισθούμε με όλους τους εταίρους μας από κοινού, γιατί είναι κοινός στόχος». «Είναι ένα μήνυμα το οποίο μεταφέρω καθημερινά στις Βρυξέλλες και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αλλά θα το μεταφέρω ιδιαίτερα όταν έρχεται από εσάς», ανταπάντησε ο κ. Καρβούνης.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύσκεψη με εκπροσώπους εργατικών σωματείων της Μαγνησίας #εργατικάΣωματεία #Μαγνησία - https://t.co/gQGPtduseg -

  • Στη Νίκη Βόλου η Χριστίνα Κοράνα #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/8N5ALu6U82 -

  • Αποτελέσματα αρχαιρεσιών στις εκλογές της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας - https://t.co/3OkLKh7PND… -

"Αλιεύοντας" την είδηση