Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παυλόπουλος: «Θα αγωνιστούμε για την παραμονή στην Ευρωζώνη»
Παυλόπουλος: «Θα αγωνιστούμε για την παραμονή στην Ευρωζώνη»

Παυλόπουλος: «Θα αγωνιστούμε για την παραμονή στην Ευρωζώνη»

Νέο υπέρ της αδιατάρακτης πορείας της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Eνωση και την Ευρωζώνη έστειλε χθες ο της Δημοκρατίας κ. Προκόπης .

Πρόκειται για την πολλοστή φορά που ο πρώτoς πολίτης της χώρας επιδιώκει, με δημόσιες , να καθησυχάσει την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη. Πλέον πρόσφατη ήταν αυτή του προηγούμενου Σαββάτου, όταν κατά την του στην «πρώτη» της Επιτροπής για τη διερεύνηση του χρέους, ο κ. είχε επισημάνει ότι η λειτουργία της Επιτροπής «ουδόλως θίγει τις υποχρεώσεις τις οποίες έχουμε ως κράτος-μέλος της και ως κράτος-μέλος της Ευρωζώνης».

Χθες, υποδεχόμενος στο Προεδρικό τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας της στην Αθήνα κ. Π. Καρβούνη, ο της Δημοκρατίας επεσήμανε: «Βαθιά ριζωμένη στην ψυχή των Ελλήνων, γενικότερα, είναι η της χώρας μέσα από την Ευρωπαϊκή Ενωση και μέσα από την Ευρωζώνη. Θα αγωνισθούμε γι’ αυτό και θα αγωνισθούμε με όλους τους εταίρους μας από κοινού, γιατί είναι κοινός στόχος». «Είναι ένα το οποίο μεταφέρω καθημερινά στις Βρυξέλλες και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αλλά θα το μεταφέρω ιδιαίτερα όταν έρχεται από εσάς», ανταπάντησε ο κ. Καρβούνης.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κυριακή της Πεντηκοστής – Εορτή του Αγίου Πνεύματος #ΑγίουΠνεύματος - https://t.co/9DfeFqYf7n -

  • Κανονικά οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποφοίτων και μαθητών #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/hozHN35OLd -

  • Συνάντηση Αθ.  Λιούπη με τον υπουργό Δικαιοσύνης #ΔικαστικόΜέγαροΒόλου - https://t.co/fHsGRkDjkl -

"Αλιεύοντας" την είδηση