Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Παυλόπουλος: Παρά τις διαφορές, αρθήκατε στο ύψος των περιστάσεων
Παυλόπουλος: Παρά τις διαφορές, αρθήκατε στο ύψος των περιστάσεων

Παυλόπουλος: Παρά τις διαφορές, αρθήκατε στο ύψος των περιστάσεων

«Ο,τι διαφορές και αν υπάρχουν αποδείξατε όλο αυτό το διάστημα ότι αρθήκατε στο ύψος των περιστάσεων. Και αυτό είναι κάτι το οποίο το γνωρίζει ο ελληνικός λαός» υπογράμμισε ο της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος υποδεχόμενος σήμερα το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο τους πολιτικούς αρχηγούς με την ευκαιρία της 41ης Επετείου για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Ακόμη, παρατήρησε ότι «αυτό σηματοδοτεί τη μεγάλη πορεία του Τόπου, αυτή την δύσκολη πορεία» και πρόσθεσε: «Αυτό άλλαξε την εμπιστοσύνη προς την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό και στο ».

Κλείνοντας, ο κ. Παυλόπουλο ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά για την ημέρα και τόνισε ότι «αυτή η συνάντησή μας τιμά και την ημέρα, αλλά έχει και τον συμβολισμό της αποκατάστασης της Δημοκρατίας».

Πρώτος προσήλθε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Θανάσης Παφίλης που αντικαθιστά τον κ. Δημήτρη Κουτσούμπα που είναι σε περιοδεία. Δεύτερος προσήλθε ο πρόεδρος της Δ και ακολούθως ο των ΑΕΛ . Τέταρτος σε σειρά προσήλθε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος , επόμενη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. Τελευταίος στις 2.15 ακριβώς προσήλθε ο πρωθ Αλέξης Τσίπρας και ένα λεπτό αργότερα μπήκε στην αίθουσα που γίνεται το γεύμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση