Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Παρουσίαση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο του “Οδηγού Ευρωπαϊκής πληροφόρησης για τους βουλευτές”
Παρουσίαση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο του “Οδηγού Ευρωπαϊκής πληροφόρησης για τους βουλευτές”

Παρουσίαση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο του “Οδηγού Ευρωπαϊκής πληροφόρησης για τους βουλευτές”

Παρουσιάστηκε χτες, 14/4, στην Βουλή των Ελλήνων, και συγκεκριμένα ενώπιον της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, υπό την προεδρία του α΄ αντιπροέδρου της Βουλής και προέδρου της Επιτροπής, Αναστάσιου Κουράκη, ο “Οδηγός Ευρωπαϊκής πληροφόρησης για βουλευτές”, μια έκδοση της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Τον Οδηγό, που έχει ήδη διανεμηθεί σε όλους τους Έλληνες βουλευτές, παρουσίασε ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας, Πάνος Καρβούνης, ενώ στη μετείχε και απηύθυνε και ο αναπληρωτής υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Νικόλαος Ξυδάκης.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Καρβούνης, “με δεδομένο ότι η αναφορά του ρόλου της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην καθημερινότητα των Ελλήνων βουλευτών, καθώς και στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, έχει πυκνώσει, αλλά και σε μια προσπάθεια στήριξης του απρόσκοπτου διαλόγου μεταξύ της Ελλάδας και των ευρωπαϊκών θεσμών, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, θέλησε να προσφέρει στους Έλληνες ένα εύχρηστο εργαλείο ενημέρωσης”.

Ο κ. Καρβούνης πρόσθεσε ότι “Ο Οδηγός είναι ένα “ζωντανό εργαλείο”, δεδομένου ότι, αν και ο βασικός του κορμός παραμένει σταθερός, ενδέχεται να υπάρξουν τροποποιήσεις στο συνοδευτικό ψηφιακό υλικό. Χωρίζεται δε σε τρεις θεματικές ενότητες: Ευρωπαϊκή Ένωση – Διακοινοβουλευτική στην ΕΕ – Ευρωπαϊκή οικονομία” και έκλεισε την παρουσίασή του αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Σκοπός μας σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι να προσφέρουμε προς τους Έλληνες βουλευτές ένα κείμενο που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα είδος «οδηγιών προς ναυτιλλόμενους», οι οποίες μπορούν να χρησιμεύσουν σε στιγμές ανάγκης αν και όχι μόνο. Αν ο Οδηγός που σας παρουσιάζουμε σήμερα διευκολύνει με οποιοδήποτε τρόπο το σας, θα νοιώσουμε κάτι παραπάνω από τιμή και ικανοποίηση”.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον ΟΛΒ ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς #ΜαργαρίτηςΣχοινάς… - https://t.co/nQrNwaVaQW -

  • Ασφαλτοστρώσεις σε #Αργαλαστή και Άφησσο #Αργαλαστή #Άφησσος - https://t.co/LsNB98NAo8 -

  • «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Επιπλέον 44.660 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα - https://t.co/VThtEBZlRC… -

"Αλιεύοντας" την είδηση