Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Παρουσία της Κούνεβα η αίτηση αναίρεσης στον Αρειο Πάγο
Παρουσία της Κούνεβα η αίτηση αναίρεσης στον Αρειο Πάγο

Παρουσία της Κούνεβα η αίτηση αναίρεσης στον Αρειο Πάγο

Παρουσία της ευρωβουλευτή Κωνσταντίνας Κούνεβα, συζητήθηκε σήμερα στον Αρειο Πάγο η αίτηση αναίρεσης προκειμένου να εξαφανιστεί η απόφαση του εφετείου με την οποία απαλλάχθηκε από κάθε ευθύνη η εργολαβική εταιρεία για την επίθεση που δέχθηκε η ίδια με βιτριόλι το 2008.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο ανώτατο δικαστήριο οι συνήγοροι της Κωνσταντίνας Κούνεβα, Αντώνης Ρουπακιώτης, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και Αρης Καζάκος καθηγητής του εργατικού δικαίου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, προσπάθησαν να πείσουν, ότι η απόφαση του εφετείου με την οποία αποσυνδέθηκε από κάθε ευθύνη η εργολαβική εταιρεία σε σχέση με τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε η Κούνεβα, ότι δεν είναι σωστή.

«Η εργοδότρια εταιρεία όφειλε να εξασφαλίσει τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας. Αντίθετα,η εργοδότρια με τη συμπεριφορά της και τις συνθήκες εργασίας που δημιούργησε, οδήγησε στην επίθεση» τόνισε ο κ. Ρουπακιώτης.

Από την πλευρά του ο Άρης Καζάκος επισήμανε ότι «η εργοδότρια γνώριζε τις τηλεφωνικές απειλές που δεχόταν η Κούνεβα,και  είχε υποχρέωση πρόνοιας για να αποφευχθεί η μαφιόζικη, για τα ελληνικά δεδομένα επίθεση σε βάρος της».

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακομιδή ηλικιωμένου από την Αλόννησο στο Βόλο - https://t.co/C8ez3UvDbp -

  • Συνελήφθη για παραβίαση ωραρίου στον Αλμυρό - https://t.co/Lj3WLGXDdB -

  • Οι σκιές του 21ου αιώνα - https://t.co/s9aYIGQYuR -

"Αλιεύοντας" την είδηση