Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Παραιτήθηκε από την υπόθεση των Τούρκων στρατιωτικών η πρόεδρος Εφετών
Παραιτήθηκε από την υπόθεση των Τούρκων στρατιωτικών η πρόεδρος Εφετών

Παραιτήθηκε από την υπόθεση των Τούρκων στρατιωτικών η πρόεδρος Εφετών

Η πρόεδρος του Θ' Τμήμτος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, Ευγενί Μυλωνοπούλου, η οποία έχει ανακαλέσει προσωρινά τη χορήγηση ασύλου σε έναν από τους οκτώ ς στρατιωτικούς, μετά τις πρόσφατες των 11 τέως προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χς, εξαιρέθηκε αφενός από την εκκρεμή υπόθεση στο Διοικητικό , αφετέρου από την Επιτροπή Ασύλου.

Κατά συνέπεια, στην έδρα του Διοικητικού Εφετείου, στις 15 Φεβρουαρίου 2018, που θα συζητηθεί η υπόθεση του ενός εκ των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών για το ζήτημα της χορήγησης ασύλου, θα είναι η πρόεδρος Εφετών Μαρία Γκότση, η οποία υπηρετεί σε άλλο Τμήμα.

Επίσης, στις 15 Φεβρουαρίου 2018, ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών θα κάνει παρέμβαση υπέρ του αξιωματικού ο Δικηγορικός Αθηνών, ενώ από το θα παρασταθούν ως συνήγοροι του Τούρκου ο ίκος Αλιβιζάτος και ο Βασίλης Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά, η 3η Ανεξάρτητη Επιτροπή Ασύλου χορήγησε άσυλο στον συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου Suleyman Ozkaynakcim. Στη συνέχεια κατατέθηκε αίτηση για την έκδοση προσωρινής διαταγής προκειμένου να «παγώσει» η απόφαση χορήγησης ασύλου, ενώ κατέθηκε και αίτηση ακύρωσης.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση