Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Παρέμβαση Εισαγγελέως Αρείου Πάγου για πώληση στρατιωτικού υλικού στη Σ. Αραβία
Παρέμβαση Εισαγγελέως Αρείου Πάγου για πώληση στρατιωτικού υλικού στη Σ. Αραβία

Παρέμβαση Εισαγγελέως Αρείου Πάγου για πώληση στρατιωτικού υλικού στη Σ. Αραβία

Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσαν δημοσιεύματα του Τύπου προκειμένου να ερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η πώληση αμυντικού υλικού (300 χιλιάδες βλήματα τύπου 150mm) από τα του ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στη Σαουδική Αραβία.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου με την παραγγελία της ζητά από την επικεφαλής των εισαγγελέων Διαφθοράς Ελένη να διερευνηθεί τί ακριβώς έχει συμβεί και αν έχουν διαπραχθεί ποινικά αδικήματα.

Η κυρία Ξένη Δημητρίου απέστειλε στην Διαφθοράς σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου που αναφέρονται στις συνθήκες πώλησης του συγκεκριμένου στρατιωτικού υλικού και στον ρόλο που διαδραμάτισε συγκεκριμένος μεσάζοντας.

Πηγή: kathimerini
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τέλος Ιουνίου τα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου «Βαγγέλης Παπαθανασίου» - https://t.co/SjL0VtPdrs -

  • Νέος Πρύτανης του Π.Θ. ο Χαράλαμπος Μπιλλίνης #πρύτανηςΠανεπιστημίουΘεσσαλίας - https://t.co/i4FWLwv6PM -

  • Στον Βόλο ο Δημήτρης Κουτσούμπας #ΔημήτρηςΚουτσούμπας - https://t.co/GZISPk1xLM -

"Αλιεύοντας" την είδηση