Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις δηλώσεις Μάρδα
Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις δηλώσεις Μάρδα

Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις δηλώσεις Μάρδα

Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών, Ισίδωρου Ντογιάκου, προκάλεσαν οι του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα και το δημοσίευμα της «Καθημερινής» στις 4 Αυγούστου, ότι πολίτες αλλά ενδεχομένως και πολιτικοί χρησιμοποιώντας «παράθυρα ή γνωριμίες» κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των .

Συγκεκριμένα, ο κ. Ντογιάκος με παραγγελία του ζητεί από τον αναπληρωτή διευθύνοντα στην Εισαγγελία Εφετών Γιώργο Γεράκη να διενεργήσει ο ίδιος προσωπικά προκαταρκτική εξέταση. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής, θα διερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελιών καθώς και το ενδεχόμενο τέλεσης αξιόποινων πράξεων εκ μέρους συγκεκριμένων προσώπων, όπως και «ξέπλυμα» βρώμικου χρήματος. Λόγω δε της σοβαρότητος του θέματος, που ενδεχομένως να ακουμπήσει και πολιτικά πρόσωπα, ο κ. Ντογιάκος ζήτησε τη συνδρομή προς τον εισαγγελέα . Γεράκη και άλλων αρμοδίων ανακριτικών αρχών. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται η Εισαγγελία Διαφθοράς, οι εισαγγελείς Οικονομικού Εγκλήματος, η Αστυνομία και το ΣΔΟΕ.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αύξηση των ΚΑΠ για τους ορεινούς Δήμου ζητά ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου #δήμαρχοςΝοτίουΠηλίου… - https://t.co/NKepmXt7NM -

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση