Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Παράταση μέχρι την Δευτέρα για την προθεσμία υποβολής αιτήσεων μετεγγραφών
Παράταση μέχρι την Δευτέρα για την προθεσμία υποβολής αιτήσεων μετεγγραφών

Παράταση μέχρι την Δευτέρα για την προθεσμία υποβολής αιτήσεων μετεγγραφών

Eως τη Δευτέρα παρατείνεται η υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων ς, η οποία με βάση την αρχική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας θα ολοκληρωνόταν σήμερα. Η παράταση δίνεται λόγω μιας παράλειψης στο ηλεκτρονικό σύστημα.

Ειδικότερα, οι φοιτητές  που επιθυμούν να μοριοδοτηθούν με το κριτήριο του αδελφού φοιτητή και δεν μπόρεσαν να το δηλώσουν, λόγω της μη αναφοράς στο ηλεκτρονικό σύστημα των Τμημάτων Εικαστικών και Καλών Τεχνών, μπορούν να υποβάλουν, εκ νέου, την αίτησή τους δηλώνοντας , που σπουδάζουν σε Τμήματα Καλών Τεχνών, προκειμένου να μοριοδοτηθούν, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο 21 παράγραφος 7, εδάφιο ζ, του . 4332/2015 ( 76 Α΄). Κατά τα λοιπά ισχύει η υπ' αριθμ. 173476/Ζ1/30-10-2015 εγκύκλιος μεταγραφών ακαδημαϊκού έτους 2015-2016.

Με βάση την ανακοίνωση του υπουργείου, οι ενδιαφερόμενοι μέσω της ειδικής εφαρμογής μετεγγραφών στην www.minedu.gov.gr  θα υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση ς τους. Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password), που τους χορηγήθηκε από τη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματός τους για τις ηλεκτρονικές του Ιδρύματος, στο οποίο φοιτούν.

Οι αιτούντες έχουν δικαίωμα υποβολής μίας και μόνο ηλεκτρονικής αίτησης μετεγγραφής για αντίστοιχη Σχολή ή Τμήμα, έως δύο διαφορετικών  .

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση