Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Παρασκήνιο με ερώτηση προς Καμμένο
Παρασκήνιο με ερώτηση προς Καμμένο

Παρασκήνιο με ερώτηση προς Καμμένο

Μέσω διαρροών φαίνεται ότι επί του παρόντος συντηρείται ο κύκλος της «ς» που άνοιξε πρόσφατα ανάμεσα σε τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ, με πρωταγωνιστή τον Ν. Φίλη, και τους ΑΝΕΛ. Ειδικότερα, χθες, σε ενημερωτικές ιστοσελίδες εμφανίστηκε κείμενο ερώτησης του Ν. Φίλη και 13 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που δείχνει να απευθύνεται με τρόπο επικριτικό στον υπουργό Εθνικής Αμυνας και συγκυβερνήτη Π. Καμμένο.

Eρώτηση, για την ύπαρξη της οποίας υπήρχε φημολογία για πολλά 24ωρα, ωστόσο έως αργά χθες το βράδυ δεν είχε κατατεθεί στη , ενώ και ο ίδιος o τέως υπουργός Παιδείας σε της «Κ» είπε πως δεν υπάρχει ερώτηση.

Στο κείμενο που είδε το φως της δημοσιότητας πάντως οι «ερωτώντες» , επικαλούμενοι με τη σειρά τους δημοσιεύματα περί σχεδιασμού προγράμματος εξαιρετικά υψηλού κόστους για εκσυγχρονισμό αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και ς άλλων πολεμικών αεροσκαφών από τις , υπενθυμίζουν την τρέχουσα οικονομική και δημοσιονομική και εμφανίζονται να σημειώνουν: «Επειδή, παρά την αναμφισβήτητη ανάγκη του περιοδικού εκσυγχρονισμού των εξοπλιστικών προγραμμάτων των ελληνικών , η βαθιά κοινωνική και οικονομική στη χώρα μας επιβάλλει να μετράμε και το τελευταίο σεντ του φορολογούμενου πολίτη».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση