Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παρασκήνιο με ερώτηση προς Καμμένο
Παρασκήνιο με ερώτηση προς Καμμένο

Παρασκήνιο με ερώτηση προς Καμμένο

Μέσω διαρροών φαίνεται ότι επί του παρόντος συντηρείται ο κύκλος της «σύγκρουσης» που άνοιξε πρόσφατα ανάμεσα σε τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ, με πρωταγωνιστή τον Ν. Φίλη, και τους ΑΝΕΛ. Ειδικότερα, χθες, σε ενημερωτικές ιστοσελίδες εμφανίστηκε κείμενο ερώτησης του Ν. Φίλη και 13 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που δείχνει να απευθύνεται με τρόπο επικριτικό στον υπουργό Εθνικής Αμυνας και συγκυβερνήτη Π. Καμμένο.

Eρώτηση, για την ύπαρξη της οποίας υπήρχε φημολογία για πολλά 24ωρα, ωστόσο έως αργά χθες το βράδυ δεν είχε κατατεθεί στη Βουλή, ενώ και ο ίδιος o τέως υπουργός Παιδείας σε επικοινωνία της «Κ» είπε πως δεν υπάρχει ερώτηση.

Στο κείμενο που είδε το φως της δημοσιότητας πάντως οι «ερωτώντες» βουλευτές, επικαλούμενοι με τη σειρά τους δημοσιεύματα περί σχεδιασμού προγράμματος εξαιρετικά υψηλού κόστους για εκσυγχρονισμό αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και αγοράς άλλων πολεμικών αεροσκαφών από τις ΗΠΑ, υπενθυμίζουν την τρέχουσα οικονομική και δημοσιονομική κρίση και εμφανίζονται να σημειώνουν: «Επειδή, παρά την αναμφισβήτητη ανάγκη του περιοδικού εκσυγχρονισμού των εξοπλιστικών προγραμμάτων των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, η βαθιά κοινωνική και οικονομική κρίση στη χώρα μας επιβάλλει να μετράμε και το τελευταίο σεντ του φορολογούμενου πολίτη».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Απάτες υπό το πρόσχημα της τεχνικής υποστήριξης - https://t.co/UljaBAD7vR -

  • ΟΕΒΕΜ: Ημέρα της Γυναίκας - Γυναίκα & Συνδικαλισμός - https://t.co/HU6iZruHmI -

  • Κορύφωση πριν την αποσυμπίεση – «Αυστηρά ελεγχόμενο» ένα ενδεχόμενο άνοιγμα - https://t.co/O7tSDy8xeS -

"Αλιεύοντας" την είδηση