Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Παραπέμπεται σε δίκη ο αγγειοχειρουργός για τη δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας
Παραπέμπεται σε δίκη ο αγγειοχειρουργός για τη δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας

Παραπέμπεται σε δίκη ο αγγειοχειρουργός για τη δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας

Ο 38χρονος αγγειοχειρουργός ο ποίος κατηγορείται για την δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας τον περασμένο Απρίλιο θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ς, με βούλευμα που δημοσιεύτηκε, τον παραπέμπει σε για και περιύβριση νεκρού.

«Είχε » να σκοτώσει την 36χρονη, η οποία επισκέφθηκε το νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» της ς προκειμένου να υποβληθεί σε μικροεπέμβαση αφαίρεσης κιρσών από τα πόδια», επισημαίνεται μεταξύ άλλων στο βούλευμα και στη συνέχεια, περιγράφει τις κινήσεις του να οδηγήσει τη γυναίκα σε απομονωμένο χώρο του νοσοκομείου, το οποίο δεν διέθετε ιατρικό εξοπλισμό. Εκεί, ο ίδιος φέρεται να της χορήγησε δύο ισχυρά αναισθητικά, τα οποία, όμως, σύμφωνα με τις των γιατρών, δεν ήταν απαραίτητα για τέτοιου είδους .

Όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, την οποία επικαλείται το δικαστικό συμβούλιο, κατά την μεταφορά της η 36χρονη ήταν ζωντανή και κατά συνέπεια υπήρχε το περιθώριο να αποφευχθεί ο θάνατός της με την παροχή αναγκαίας ς φροντίδας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της «συγκάλυψης» εντάσσεται -κατά το βούλευμα- η κίνησή του να στείλει μήνυμα στην 36χρονη, όπου δήθεν τη ρωτούσε γιατί δεν εμφανίστηκε στο προκαθορισμένο , όπως επίσης το γεγονός ότι μετά την εξαφάνισή της έπλυνε δύο φορές το για να εξαφανίσει κάθε ίχνος της. Προκειμένου δε, να μην κινήσει τις υποψίες των συναδέλφων του – όσο ακόμη βρισκόταν στο νοσοκομείο – ο κατηγορούμενος αστειευόταν μαζί τους, όπως αναφέρεται στο βούλευμα.

Πηγή: kathimerini
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση