Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Παραδόθηκε σήμερα σε χρήση και το τελευταίο τμήμα της Νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής Τιθορέα – Δομοκός
Παραδόθηκε σήμερα σε χρήση και το τελευταίο τμήμα της Νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής Τιθορέα – Δομοκός

Παραδόθηκε σήμερα σε χρήση και το τελευταίο τμήμα της Νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής Τιθορέα – Δομοκός

Πρδόθηκε σε χρήση σήμερα Τρίτη και το τελευταίο τμήμα της έας Σιδηροδρομικής ραμμής Τιθορέα – Δομοκός.

Η παράδοση σε κυκλοφορία του συνόλου της νέας γραμμής αποτελεί μία  ιστορική στιγμή για τον Ελληνικό Σιδηρόδρομο, ο οποίος, 150  χρόνια μετά την ίδρυση του ΟΣΕ  μπαίνει ξανά με δυναμικό τρόπο στο δρόμο της ς, αφήνοντας οριστικά πίσω του τον μαρασμό, την αναβλητικότητα και την απαξίωση δεκαετιών. Μέσα στον επόμενο μήνα το σύνολο της ραμμής θα είναι και ηλεκτροκινούμενο, προκειμένου να γίνονται τα δρομολόγια πολύ πιο σύντομα και χωρίς μετεπιβιβάσεις.

Με αφορμή την ενεργο της γραμμής πραγματοποιήθηκε σήμερα ειδικό επιθεώρησης της, στη διαδρομή από το Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιανοκλαδίου έως το Σιδηροδρομικό Σταθμό Δομοκού. Στο παραβρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Θάνος Βούρδας, καθώς και οι διοικήσεις της ΡΑΣ, του ΟΣΕ, της ΕΡΓΟΣΕ και της ΣΤΤΥ όπως επίσης και οι   Βουλευτές Αποστόλης Καραναστάσης,  Χρυσούλα Κατσιαβριά  Αθανάσιος Μιχελής, Ιωάννης Σαρακιώτης και Χρήστος Σιμορέλης.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση