Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Παππάς: «Οι εκβιαστές είχαν πολιτικές φτερούγες»
Παππάς: «Οι εκβιαστές είχαν πολιτικές φτερούγες»

Παππάς: «Οι εκβιαστές είχαν πολιτικές φτερούγες»

Αιχμές γι δισύνδεση με πολιτικούς χώρους -χωρίς πάντως να τους κατονομάσει- των συλληφθέντων εκδότη και δημοσιογράφων, κατηγορουμένων για εκβιασμούς σε βάρος υπαλλήλων ΔΕΚΟ, τραπεζών και επιχειρηματιών, άφησε νωρίτερα σήμερα από του βήματος της Βουλής ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς.

«Οι εκ αυτοί οι οποίοι τώρα απειλούν μητέρες μόνες με είχαν και πολιτικές φτερούγες κάτω από τις οποίες ζεσταίνονταν στο παρελθόν. Δεν υπάρχει πλέον χώρος για τους εκ και δεν υπάρχει χώρος για τους εκβιαστές, διότι είναι αποφασισμένη η , είναι αποτελεσματική η του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και είναι και άξιοι οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας. Τελεία και παύλα. Χώρος για τέτοια φαινόμενα δεν υπάρχει» είπε ο κ. Παππάς και συνέχισε: «Δεν υπάρχουν μόνο οι εκβιαστές του υποκόσμου, αλλά υπάρχουν και οι εκβιαστές που νομίζουν ότι ζουν και κυκλοφορούν σε σαλόνια, αλλά αυτά τα υποτιθέμενα σαλόνια, τα κατά φαντασίαν σαλόνια, είναι ο βούρκος μέσα στον οποίο έχουν μάθει να ζουν και να κάνουν τους εκβιασμούς τους και τις κωλοτούμπες τους. Ας καταλάβουν ότι άλλαξαν τα πράγματα. Τόσο το καλύτερο γι' αυτούς».

Υπό αυτό το πρίσμα, ο υπουργός Επικρατείας σημείωσε επίσης: «Ποιοι είναι αυτοί που θα νέμονται τη διαφήμιση των φορέων του Δημοσίου μέσω λαθρόβιων διαδικτυακών σχημάτων; Όποιος θέλει να έχει στη διαφήμιση του Δημοσίου θα μπει στο μητρώο, θα έχει ΑΦΜ, θα έχει όνομα, θα έχει διεύθυνση, θα έχει εργαζόμενους, θα έχει εργασιακές και τότε θα έχει δικαίωμα, ναι, να κτυπάει και την πόρτα, επισήμως και διαφανώς, και των φορέων του Δημοσίου για να παίρνει διαφήμιση».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση