Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Πανούσης: Ο Βαρουφάκης γοήτευσε τον Τσίπρα
Πανούσης: Ο Βαρουφάκης γοήτευσε τον Τσίπρα

Πανούσης: Ο Βαρουφάκης γοήτευσε τον Τσίπρα

«ομίζω ότι ο κ. γοήτευσε τον κ. . Ο κ. ς παραμένει ένα παιδί λαϊκό, αυθόρμητο, με την πλάκα του, με το ταλέντο του και εμφανίστηκε ένας τύπος που άρχισε να του λέει για τον κάλμπρεϊθ, για τον Στίνγκλιτς, «κοίτα πώς είναι ο », κοσμοπολίτικα», ανέφερε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό (ΒΗΜΑ Fm) ο ιάννης .

«Εκεί νομίζω ότι γοητεύτηκε και έχασε τον έλεγχο. Πολλοί του έλεγαν ότι είναι λάθος η . Ήταν φανερό σε πολλούς ότι αυτός ο άνθρωπος έπαιζε διπλά παιχνίδια και έπαιζε για πάρτη του. Το πιστεύω ψυχολογικά, δεν έχω κάποια πληροφορία… Γενικώς, οι άνθρωποι που είναι τόσο νάρκισσοι, τόσο αλαζόνες, παντογνώστες και θέλουν όλος ο να γυρίζει γύρω από αυτούς, είναι το κέντρο. ‘Αρα, αφού είσαι το κέντρο, θα παίξεις παιχνίδι με άλλα κέντρα», συμπλήρωσε για τον πρώην υπουργό οικονομικών.

Αναφερόμενος στις επερχόμενες εκλογές, είπε: «Το άνοιγμα του κ. Τσίπρα θα φανεί τώρα σε πρόσωπα και βέβαια στην Κεντροαριστερά, αλλά έχει σημειολογία σημαντική το ποιους θα βάλει. Αν ανακατέψει την κουτάλα και βάλει τα ίδια πρόσωπα που ήταν σε άλλους ρόλους ή τα ξαδέλφια τους, αυτό θα δείχνει ότι δεν σκοπεύει να κάνει πραγματικά το κεντροαριστερό άνοιγμα που του είχα πει εγώ από τότε».

Πηγή: kathimerini.gr

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση