Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πανευρωπαϊκό κόμμα θέλει να ιδρύσει ο Γ. Βαρουφάκης
Πανευρωπαϊκό κόμμα θέλει να ιδρύσει ο Γ. Βαρουφάκης

Πανευρωπαϊκό κόμμα θέλει να ιδρύσει ο Γ. Βαρουφάκης

Πανευρωπαϊκό πολιτικό φορέα θα ήθελε να ιδρύσει ο Γιάννης Βαρουφάκης, όπως δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στην Αυστραλία.

«Αντί να εμπλακώ σε μια προεκλογική καμπάνια, η οποία είναι λυπηρή και άκαρπη, θα παραμείνω πολιτικά ενεργός, και ίσως περισσότερο από ό,τι τώρα, σε ευρωπαϊκό επίπεδο προσπαθώντας να στήσω ένα ευρωπαϊκό δίκτυο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρουφάκης. «Πιστεύω ότι πρέπει να στοχεύσουμε σε ένα ευρωπαϊκό δίκτυο που θα μετεξελιχθεί σε πανευρωπαϊκό κόμμα…»

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών παρομοίωσε τον κ. Τσίπρα με τον Σίσυφο και υποστήριξε ότι σε μερικούς μήνες «το καράβι θα πέσει και πάλι στα βράχια».

«Ο Τσίπρας είναι σαν τον Σίσυφο… Εγώ απλώς θα σταματούσα να σπρώχνω την πέτρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ηγέτης τον οποίο στήριξε άλλαξε τελείως ρότα για να υιοθετήσει μια πολιτική χωρίς λογική. Δεν πιστεύω ότι έπρεπε να υπογράψουμε τη συμφωνία γιατί σε μερικούς μήνες  το καράβι θα πέσει και πάλι στα βράχια…»

Όσον αφορά τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη ο τέως υπουργός επανέλαβε ότι «τους συμπαθώ και με συμπαθούν, αλλά δε θα ενταχθώ εκεί γιατί μας χωρίζουν δομικές διαφορές.»

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Aνοικτή επιστολή της ΠΕΒ σχετικά με την πανδημική νόσο covid-19 - https://t.co/Bj2ZWG7G4P -

  • Μαθητές σχολείων της Θεσσαλίας στην Αλόννησο για εικονική κατάδυση στο ναυάγιο Περιστέρας και μαθήματα υποβρύχιας α… - https://t.co/loJhN55UUf -

  • Συντηρεί την μονή Παναγίας Οδηγήτριας στην Πορταριά Πηλίου η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/Drnzp7HtzC -

"Αλιεύοντας" την είδηση