Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Παγκόσμιος διαγωνισμός ΜΜΕ για τη μετανάστευση
Παγκόσμιος διαγωνισμός ΜΜΕ για τη μετανάστευση

Παγκόσμιος διαγωνισμός ΜΜΕ για τη μετανάστευση

Η Διεθνής Οργάνωση Εργσίς ILO ανακοίνωσε τη διεξ του τρίτου παγκόσμιου διαγωνισμού ΜΜΕ με θέμα τη μετανάστευση, που έχει στόχο  την επιβράβευση της υποδειγματικής δημοσιογραφικής κάλυψης του θέματος.

 

Συνδιοργανωτές του τρίτου παγκόσμιου διαγωνισμού ΜΜΕ είναι η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (IFJ), η Διεθνής Συνομοσπονδία Συνδικαλιστικών Σωματείων (ITUC), η Διεθνής Οργάνωση Εργοδοτών (IOE), το γραφείο Ύπατου Αρμοστή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (OHCHR), το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το Κέντρο Αλληλεγγύης και το Φόρουμ Ίσων Ευκαιριών των Μεταναστών στην Ασία.

Στον διαγωνισμό καλούνται να συμμετάσχουν και ρεπόρτερ, υποβάλλοντας δουλειάς με θέμα τη μετανάστευση.

Οι τέσσερεις νικητές του διαγωνισμού, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν πριν την Παγκόσμια Ημέρα Μεταναστών, στις 18 Δεκεμβρίου , θα βραβευθούν με χρηματικό ν 1.000 δολαρίων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν υποβάλλει τις εργασίες τους έως 27 Οκτωβρίου.

Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτά άρθρα που δεν υπερβαίνουν τις  8.000 λέξεις και έχουν δημοσιευθεί στον Τύπο ή στο καθώς και οπτικοακουστικά έργα διάρκειας 10 λεπτών (φωτογραφίες δημοσιογραφικού περιεχομένου, βίντεο ή ηχητικά αρχεία).

Οι εργασίες, που θα υποβληθούν, πρέπει να έχουν δημιουργηθεί και δημοσιοποιηθεί το χρονικό διάστημα από 1η Ιανουαρίου 2016 έως 26 Οκτωβρίου .

http://www.ilo.org/gmc17>

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση